Nastere naturala la Maternitatea Medlife, cu doamna doctor Oprea Alina

Imi tin ingerasul in brate si-mi amintesc cat de frumos a fost sa o aduc pe lume si cat de minunata prima clipa in care am vazut-o si am tinut-o in brate..atunci am simtit cu adevarat ca traiesc si ca am un rol in aceasta lume.

Dar sa va povestesc cum a inceput totul…nimeni nu imi dadea sanse de a ramane insarcinata decat prin FIV..in urma unor recomandari am ajuns la doamna doctor Oprea care cu rabdare a reusit sa identifice problema si dupa o operatie de endometrioza am reusit sa raman insarcinata..

Va dati seama ce panicata eram sa nu pierd sarcina, sa fie totul in regula..dar doamna doctor cu rabdare si calm mi-a explicat fiecare pas in monitorizarea sarcinii si ii multumesc pentru ca m-a suportat.. credeti-ma nici eu nu imi suportam panicile cateodata..si am ajuns la termen..

Toata lumea imi spunea ca e o sarcina pretioasa, sa fac cezariana sa nu risc nimic..dar doamna doctor Oprea m-a incurajat sa nasc natural..

Au inceput contractiile seara pe la ora 22..am sunat-o pe doamna doctor si m-am dus la Spitalul Medlife..a ajuns si dumneaei aproape odata cu mine..a constatat ca am dilatatie 4 si anestezista mi-a pus epidurala..de aici totul s-a simplificat si am nascut in aproximativ o ora fara probleme o fetita de 3750 g care a primit nota 10..:))..

Pe care am primit-o imediat la san si la dragalit.:))..nici nu m-am rupt nici doamna doctor nu a taiat mult astfel ca nici nu se vede ca am nascut..zice si sotul.

O recomand cu caldura pe doamna doctor si urmatorul copil (baietel sper) tot cu dansa la Medlife il voi naste..multumesc!

(Ioana, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 12 Octombrie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Alina Oprea | Medlife Grivita

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul Judetean Neamt

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook