Nastere naturala la Spitalul din Campulung-Arges, cu domnul doctor Nastase Serban

Februarie, se apropie ziua de 14, Ziua Indragostitilor, iar eu ma apropii de ziua nasterii. Intr-o zi de Sambata, 14 februarie, a venit pe lume fetita mea.

A fost o bucurie imensa, mai pierdusem 2 sarcini, iar pe ea am tinut-o prin tratament si multe internari. A durat mai multe ore, dar a meritat efortul, a avut 3,5kg la nastere si nota 10.

Travaliul a durat 10 ore, am fost pusa la perfuzii ca sa se declanseze nasterea. A fost o nastere normala, iar doctorul Nastase Serban m-a ajutat foarte mult.

Am nascut la Spitalul din Campulung Arges. Nasterea este o minune, o binecuvantare si ma bucur ca si eu fac parte din aceasta categorie binecuvantata.

Clipa in care mi-a fost pusa in brate, este ceva de neuitat si de nedescris.
Eram contopite una in alta, un miracol care tocmai se implinise. Toate durerile si toate drumurile au fost uitate, toate au fost uitate in clipa in care am vazut micuta fiinta din bratele mele.

Ma bucur ca totul a decurs bine, ca si eu si copilul suntem sanatosi, au fost si cazuri mai grave cat am stat internata, erau foarte multi copii cu diverse anomalii si boli.

(Iuliana, Arges)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 30 Martie, 2019

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Arges | Campulung Muscel | Dr. Serban Nastase | Spitalul Municipal Campulung

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Judetean Pitesti, cu domnul doctor Buzatu Marcel

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook