Trei nasteri naturale: prima nastere naturala in apa la Maternitatea din Roma, a doua nastere naturala cu doamna doctor Huianu la Maternitatea din Piatra-Neamt si a treia nastere naturala cu doamna doctor Vintea, tot la Maternitatea din Piatra Neamt

Ma numesc Ana, am 30 de ani si sunt mama a trei fetite! Pe prima am nascut-o in Italia pe data de 5.04.2011, a fost un travaliu lung de 27 de ore, dar am reusit sa nasc natural o fetita de 3640 grame.

Am nascut in apa la o clinica in Roma (Ostia) doamnele asistente au fost foarte dragute si m-au ajutat mult, o experienta placuta…

A doua fetita am nascut-o in Maternitatea din Piatra Neamt pe data de 6.11.2013. A fost un travaliu de 15 ore. Asistenta care era de garda era foarte suparata deoarece ora nasterii se apropia si era ora 2:30 noaptea si ea nu putea dormi.

A chemat Doctorita Huianu care mi-a monitorizat nasterea, intr-un final am reusit sa nasc la 2:55 o fetita 3600 grame. Doctorita a plecat si a ramas asistenta sa ma coasa. Nu stiu de ce era asa ofticata ca ma coase si nu putea dormi…am crezut ca mor acolo pe masa.

Recuperarea a durat trei luni din cauza acelei asistente, ea probabil se gandea ca are de cusut un sac, nu o femeie….

A venit randul celei de a treia fetite. Toata sarcina mi-a monitorizat-o doamna Doctor Vintea, o femeie minunata atat ca om cat si profesional.

Vineri dimineata, pe data de 29.3.2019 au inceput contractiile, deja aveam bilet de internare, aveam peste 40 de saptamani, depasisem termenul si vorbind cu doamna Doctor a hotarat sa ma interneze…travaliul a durat 12ore.

Doamna Doctor a avut mare grija de mine impreuna cu doamnele asistente. Am nascut o fetita de 3940 grame. Doamna Doctor m-a cusut, a fost foarte atenta, draguta si profesionista.

Avand in vedere ca sunt o mama cu RH negativ si nu am avut nici o complicatie datorita grijii doamnei Doctor, tin sa ii multumesc si sa o recomand. Cam asta este povestea mea…la toate gravidutele le urez nastere usoara!

(Ana, Piatra Neamt)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 25 Iunie, 2019

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Georgeta Vintea | Dr. Lucia Huianu | Italia | Piatra Neamt | Roma | Spitalul Judetean Neamt

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul Coltea din Bucuresti, cu doamna asistenta Dana

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook