Povestea Ta

Itsy Bitsy FM

Povestea Ta

Adresa dumneavoastra de email este necesara pentru a va contacta dupa publicare, la confirmarea datelor de livrare pentru premiul simbolic din partea redactiei AmNascutAcolo.ro daca povestea este publicata.

AmNascutAcolo.ro nu va impartasi adresa de email cu nimeni si nu o va folosi pentru trimiterea de emailuri nesolicitate in afara de cele necesare pentru publicarea povestii dumneavoastra si livrarea premiului.

Poate fi doar Luna si An, nu este necesara data exacta daca nu doriti sa o impartasiti

Daca doriti sa va pastrati numele confidential, puteti sa folositi un nume fictiv.

Necesar pentru livrarea cadoului simbolic* din partea redactiei AmNascutAcolo.ro si contactarea dumneavoastra in cazul in care sunt necesare detalii aditionale. Numarul de telefon va ramane confidential si nu va fi publicat cu povestea dumneavoastra.

Necesar pentru livrarea cadoului simbolic* din partea redactiei AmNascutAcolo.ro

Necesar pentru livrarea cadoului simbolic* din partea redactiei AmNascutAcolo.ro. Va rugam sa introduceti adresa completa, inclusiv orasul si judetul.

Optional - fotografia va fi incarcata alaturi de povestea ta.

Povestea despre nastere trebuie sa contina minim 400 cuvinte cu detalii despre cat de multumita ati fost de conditiile de spitalizare, de medicul care a asistat nasterea, de calitatea serviciilor medicale si cum a decurs intreaga experienta din punctul dumneavoastra de vedere. Poza este optionala, daca doriti o puteti atasa si noi o vom publica alaturi de povestea despre nastere. Povestea despre nastere trebuie sa fie 100% reala si sa reprezinte propria dumneavoastra experienta. Pana acum ati scris 0 cuvinte.

Pentru a putea trimite povestea, aceasta trebuie sa contina minim 400 cuvinte.

*Cadoul simbolic este oferit in limita stocului disponibil si doar daca povestea dumneavoastra este aleasa pentru a fi publicata. Acesta nu este garantat, desi facem eforturi prin parteneriatele noastre sa acordam un cadou simbolic pentru contributia fiecareia. Ne dorim ca aceasta comunitate sa beneficiezede informatii utile venite de la persoance care doresc sa isi impartaseasca povestea si experienta pentru a ajuta alte viitoare mamici si nu ne dorim sa publicam o poveste fara utilitate care a fost transmisa doar pentru a castiga un premiu.

Woman writing on sketchbook

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook