Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Intrebare - Mihaela: In urma unui control de rutina mi s-a descoperit un hidrosalpinx de 5 cm trompa stanga.Mi-au spus sa fac si un RMN sa vada ce este sigur acolo. Am 2 operatii de cezariana, ultima acum 2 ani. Ar merge si laparoscopic operatia? Se poate sparge acest sac de infectie?
Citește mai departe...
Intrebare - Raluca: Sunt insarcinata in 21 de saptamani, am facut morfologia si mi-a zis ca fetita are dilatie petroliala rinichi stang si focus introcardiar stang, este grav? Ce imi recomandați?
Citește mai departe...
Intrebare - Adriana: Am o fetita de 14 luni care ma ingrijoreaza si ma gandesc ca poatea avea autism,??! Pentru ca inca nu arata cu degetul cand vrea ceva, dar pune degetul si imi arata cand ii arat ceva si o intreb si pe ea, intinde manuta cand vrea ceva si strange pumnul, nu raspunde tot timpul cand o strig pe nume, inca nu a plecat in picioare singurica, merge sustinuta, se ridica singura daca se sprijina, dar are contact vizual bun, intelege cand o intreb unde sunt ochii si nasul, intelelge, imi arata sau cand o intreb unde este o anumita jucarie, o cauta cu privirea si se uita la ea, se uita cand ii arat cu degetul, cauta lucrurile pe care le ascund, ma imita, nu are o problema cu leganatul, sau urcatul scarilor, mananca singurica bucatele, bea apa singura, vorbeste foarte mult pe limba ei, dar spune si mama, tata si alte cuvinte dupa mine.
Citește mai departe...
Intrebare - Corina: Am 34 de ani. As dori ca un medic specialist ginecolog sa-mi traduca rezultatul unei ecografii transvaginale. Sunt speriata, de 5 ani am dureri sub forma de crampe asemanatoare cu cele menstruale in zona pelvina dupa scaun si dupa contact sexual (nu tot timpul), balonari, dureri de spate mari. Simtomele apar in perioada ovulatiei si se termina la menstruatie. Menstruatia este normala, 5 zile. Am mai facut pana acum diverse investigatii insa fara nici un diagnostic concret. In plus, sper si doresc ca intr-o buna zi sa pot avea un bebe.
Citește mai departe...
Intrebare - Nicola: Ma puteti ajuta sa imi explicati un Babes Papanicolau? Acum cateva luni mi-au iesit la Babes Papanicolau ,,modificari celulare active (++), halou perinuclear" iar acum mi-au iesit ,,modificari celulare active (+), inflamatie puternica" si am si dureri in partea stanga spre uter, multumesc!
Citește mai departe...
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!