MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Maria: Daca din folia contraceptiva mai am de luat inca 2 saptamani de pilule, dar eu as renunta la ele din aceasta saptamana, este vreun risc? Doresc sa renunt, deoarece in 2 saptamani, am de mers undeva si nu vreau sa am surprize cu menstruatia. Va multumesc.
Citește mai departe...

Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Intrebare - Alina: Locuiesc in Spania! Si sunt disperata! Avand in vedere criza cu Coronavirus si tot ce se intampla! Nu stiu ce sa fac! Am avut ciclu menstrual ultima data pe 9 februarie! Mi-au diagnosticat o sarcina extrauterina (19mm) trompa! De 3 saptamani mi-au administrat Metotrexatul!
Citește mai departe...
Intrebare - Ioana: Din 2018 octombrie am luat tratament Rivotril cate o pastila pe seara de 0.5. In Ianuarie anul acesta am redus doza cu ajutorul medicului psihiatru, in Februarie pe data de 17 am incheiat tratamentul fara stari de rau... In Martie pe 24 am aflat ca sunt gravida, consultatie la ginecolog. Va rog frumos sa-mi dati un sfat, acest tratament pe care l-am avut poate afecta fatul?
Citește mai departe...
Intrebare - Florentina: Am 2 luni de la nastere prin cezariana si azi pentru prima data am avut scurgere maronie. Este normal asa?
Citește mai departe...
Intrebare - Madalina: Buna ziua! V-as ruga, daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns, am un bebelus de 4 luni, alaptat exclusiv, dar nu il pot obisnui la ambii sani, deoarece refuza sa manance din ambii. Cum as putea sa il obisnuiesc sa manance din amandoi? Am incercat tot felul de metode, dar nu vrea! Multumesc!
Citește mai departe...
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!