Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Intrebare - Madalina: Am si eu o intrebare, am efectuat ieri cerclaj si mi s-a dat antibiotic Augumentin si Metronidazol, afecteaza cumva sarcina sau dezvoltarea normala a bebelusului? Multumesc frumos!
Citește mai departe...
Intrebare - Alina: Am 31 de ani si sunt insarcinata, la prima sarcina, in 22 de saptamani. Am facut morfologia si mi s-a spus ca la rinichiul stang, fetita are dilatatie pielocaliceala bilaterala predominant stanga 0,75. Sunt tare ingrijorata. Peste 3 saptamani merg din nou la doctor. Ce parere aveti? Am citit tot felul de pareri. Va multumesc.
Citește mai departe...
Intrebare - Dana: Sunt insarcinata in 24 saptamani si de la inceputul sarcinii doctorul a zis ca am iminenta de avort, dureri de spate, intarirea burtii si uneori mici dureri ca si la menstruatie si pana acum am luat doar 3 kg in greutate. Doctorul ginecolog nu mi-a dat sa iau nimic, a zis ca e totul ok si sa nu iau tratamente. Mentionez ca voi naste prin cezariana. Ar trebui sa ma ingrijorez sau e totul bine? Multumesc!
Citește mai departe...
Intrebare - Daniela: Am o fetita de 9 luni care nu tot timpul reactioneoza cand o strig pe nume, posibil sa fie un semn pentru autism? Dar daca aude zgomote, sunete cauta cu privirea, se uita, urmareste cand ii arat un obiect o jucarie, intinde manutele cand vrea in brate, sau le intind eu spre ea.
Citește mai departe...
Intrebare - Corina: In urma cu 2 saptamani am fost diagnosticata cu HSIL dupa o colposcopie facuta si un tipaj Hpv tulpina 16... Dupa aceste investigatii mi s-a recomandat biopsie col (electroconizatie) si dupa Erad... Sunt atat de speriata de acest rezultat. Si inca nu sunt lamurita in totalitate. Si intrebarea mea este: care sunt etapele diagnosticului, intai fac biopsie de col? Si dupa conizatie? Din ce am inteles conizatie nu e tot o biopsie? Si daca fac o conizatie, de ce mai urmeaza sa fac un Erad? Imi cer scuze de deranj. Dar sincer sunt atat de nelinistita... toate au fost spuse in graba. Si parca am ramas in pom. Totusi sper sa fie bine in final. Astept un raspuns. Multumesc mult.
Citește mai departe...
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!