Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Corina: In urma cu 2 saptamani am fost diagnosticata cu HSIL dupa o colposcopie facuta si un tipaj Hpv tulpina 16... Dupa aceste investigatii mi s-a recomandat biopsie col (electroconizatie) si dupa Erad... Sunt atat de speriata de acest rezultat. Si inca nu sunt lamurita in totalitate. Si intrebarea mea este: care sunt etapele diagnosticului, intai fac biopsie de col? Si dupa conizatie? Din ce am inteles conizatie nu e tot o biopsie? Si daca fac o conizatie, de ce mai urmeaza sa fac un Erad? Imi cer scuze de deranj. Dar sincer sunt atat de nelinistita... toate au fost spuse in graba. Si parca am ramas in pom. Totusi sper sa fie bine in final. Astept un raspuns. Multumesc mult.
Citește mai departe...
Intrebare - Alina: Am 16 ani, am pornit pe 17! Am nascut acum aproape 4 luni de zile prin cezariana! Dupa ce am nascut 2 luni de la nastere nu am avut contact sexual! Am mers la doamna doctor care mi-a urmarit sarcina si i-am cerut sa mi recomande o metoda contraceptiva! In urma consultului mi-a spui ca am uterul mare si mi-a dat Cerazette! Deoarece alaptez exclusiv la san!

De o luna de zile le iau! Vineri seara am luat pastila ca de obicei la aceeasi ora si dupa o ora de la luarea pastilei am avut contact sexual cu prietenul meu! In timpul contactului am avut dureri! Dupa contact a ejaculat in mine! Imediat dupa act si dupa ejaculare am observat picaturi mici, mici de sange! A doua zi aveam chilotul patat si am crezut ca este menstruatie, doar ca menstruatia mi-a venit pe 10 cu cheaguri luna aceasta si luna trecuta pe 24 am avut menstruatie! Dupa masa am observat o secretie maronie si dupa sangerare pana astazi! Am folosit doar un absorbant! Dupa, nu mi-a mai aparut nimic! Iau pastilele in fiecare zi! Este caz de ingrijorare! Sunt foarte speriata!
Citește mai departe...
Intrebare - Maria: Daca din folia contraceptiva mai am de luat inca 2 saptamani de pilule, dar eu as renunta la ele din aceasta saptamana, este vreun risc? Doresc sa renunt, deoarece in 2 saptamani, am de mers undeva si nu vreau sa am surprize cu menstruatia. Va multumesc.
Citește mai departe...
Intrebare - Alina: Locuiesc in Spania! Si sunt disperata! Avand in vedere criza cu Coronavirus si tot ce se intampla! Nu stiu ce sa fac! Am avut ciclu menstrual ultima data pe 9 februarie! Mi-au diagnosticat o sarcina extrauterina (19mm) trompa! De 3 saptamani mi-au administrat Metotrexatul!
Citește mai departe...
Intrebare - Ioana: Din 2018 octombrie am luat tratament Rivotril cate o pastila pe seara de 0.5. In Ianuarie anul acesta am redus doza cu ajutorul medicului psihiatru, in Februarie pe data de 17 am incheiat tratamentul fara stari de rau... In Martie pe 24 am aflat ca sunt gravida, consultatie la ginecolog. Va rog frumos sa-mi dati un sfat, acest tratament pe care l-am avut poate afecta fatul?
Citește mai departe...