Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Intrebare - Nicola: Ma puteti ajuta sa imi explicati un Babes Papanicolau? Acum cateva luni mi-au iesit la Babes Papanicolau ,,modificari celulare active (++), halou perinuclear" iar acum mi-au iesit ,,modificari celulare active (+), inflamatie puternica" si am si dureri in partea stanga spre uter, multumesc!
Citește mai departe...
Intrebare - Madalina: Am si eu o intrebare, am efectuat ieri cerclaj si mi s-a dat antibiotic Augumentin si Metronidazol, afecteaza cumva sarcina sau dezvoltarea normala a bebelusului? Multumesc frumos!
Citește mai departe...
Intrebare - Alina: Am 31 de ani si sunt insarcinata, la prima sarcina, in 22 de saptamani. Am facut morfologia si mi s-a spus ca la rinichiul stang, fetita are dilatatie pielocaliceala bilaterala predominant stanga 0,75. Sunt tare ingrijorata. Peste 3 saptamani merg din nou la doctor. Ce parere aveti? Am citit tot felul de pareri. Va multumesc.
Citește mai departe...
Intrebare - Dana: Sunt insarcinata in 24 saptamani si de la inceputul sarcinii doctorul a zis ca am iminenta de avort, dureri de spate, intarirea burtii si uneori mici dureri ca si la menstruatie si pana acum am luat doar 3 kg in greutate. Doctorul ginecolog nu mi-a dat sa iau nimic, a zis ca e totul ok si sa nu iau tratamente. Mentionez ca voi naste prin cezariana. Ar trebui sa ma ingrijorez sau e totul bine? Multumesc!
Citește mai departe...
Intrebare - Daniela: Am o fetita de 9 luni care nu tot timpul reactioneoza cand o strig pe nume, posibil sa fie un semn pentru autism? Dar daca aude zgomote, sunete cauta cu privirea, se uita, urmareste cand ii arat un obiect o jucarie, intinde manutele cand vrea in brate, sau le intind eu spre ea.
Citește mai departe...
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!