elevit.ro
mamici celebre povestesc cum au nascut
INTREABA SPECIALISTUL
Intrebare - Cristina: Am aproape 14 saptamani de sarcina. Astazi am primit rezultatele de la dublu test. Am 35 de ani, nefumatoare, 76 kg, 1,72m. Rezultatele sunt PAPP-A 4.52mlU/ml, Free B HCG 151ng/ml, Risc de varsta 1:244, Risc biochimic T21 1:136, Risc combinat trisomie 21 1:706, RiscTr. 13/18+NT<1:10000. Din punct de vedere al ecografiei, doctorul ginecolog a zis ca este in regula. Citește mai departe...

Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Intrebare - Rebeca: Ieri am facut o ecografie transvaginala. Motivul a fost durerea puternica de pelvis cu o seara inainte + voma. Pe rezultatul ecografic scrie:
Uter in AVF, 67/41, moderat congestiv
Endometru hiperplazic 16 mn Citește mai departe...
Intrebare - Oana: Am 36 de ani jumate. La testul de morfologie domnul doctor a spus ca totul este ok. Rezultatele testului sunt urmatoarele: Varsta sarcina : 12 + 1
Citește mai departe...
Intrebare - Florentina: Eu nu inteleg cum este posibil ca din luna Mai 2018 de la primul test PAP in care mi-a iesit ASCUS acum sa ajung deja la HSIL cu dispazie severa, in doar 4 luni. Doamna doctor mi-a zis ca trebuie facut conizatie asta e clar, problema mea este : oare este suficient doar conizatie? Intreb asta deoarece am doar 38 ani si mai imi doresc un copil, va mai fi posibil asta?
Citește mai departe...
Intrebare - Florentina: Din luna Mai a inceput calvarul pentru mine, la un test PPAP de rutina mi-a iesit ASCUS cu recomandare testare HPV, am facut testarea si mi-a iesit tipaj 35, 45 cu risc crescut. Am repetat PPAP in Septembrie si mi-a iesit ASC-H/LSIL cu recomandare COLPOSCOPIE, am facut colposcopia si acolo s-a gasit: Mozaic grosolan alternativ cu punctatie grosolana situate la nivelul buzei superioare in vecinatatea OCE (posibil cu evolutie spre endocol), ora 12 si o mica zona de mozaic grosolan la ora 11, la distanta de OCE. Rare glande cu guleras ora 3. V-am atasat si Buletinul colposcopic.
Citește mai departe...