Bebelus 10 luni cu gripa noua tip A

Intrebare – Raluca: Buna ziua! Am un baietel de 10 luni si pe data de 11.04 a fost depistat cu noua gripa tip A si cu laringele afectat de la rosu in gat. Am psihicul la pamant. Abia ma pot abtine sa nu cedez. Ati mai avut astfel de cazuri cu copii asa mici? Cum au trecut peste?

In cat timp s-au vindecat de aceasta gripa? Baiatului i s-a dat Tamiflu si Eurespal si Cortizon pentru mucozitatile din gat si aerosoli.

Raspuns – Dr. Calin Mircea Metes: E internat ?

Intrebare – Raluca: Da. Este internat de pe data de 11.04.

Raspuns – Dr. Calin Mircea Metes: Stati linistita, va fi tratat cum trebuie, infectia cu virus gripal si laringita cu virus gripal se vindeca perfect. Numai alte posibile complicatii ridica probleme dar, gandim pozitiv, nu vor aparea!

Intrebare – Raluca: Da. Va multumim din suflet! Astazi plecam acasa. Suntem mult mai bine inca mai tusim putin si avem mucisori, dar suntem puternici si plini de viata. Multa sanatate tuturor!

Data publicarii: Vineri 15 Aprilie, 2016

Categorie: Sfatul Medicului

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook