Sangerare in timpul administrarii de Cezarette

Intrebare – Alina: Am 16 ani, am pornit pe 17! Am nascut acum aproape 4 luni de zile prin cezariana! Dupa ce am nascut 2 luni de la nastere nu am avut contact sexual! Am mers la doamna doctor care mi-a urmarit sarcina si i-am cerut sa mi recomande o metoda contraceptiva! In urma consultului mi-a spui ca am uterul mare si mi-a dat Cerazette! Deoarece alaptez exclusiv la san!

De o luna de zile le iau! Vineri seara am luat pastila ca de obicei la aceeasi ora si dupa o ora de la luarea pastilei am avut contact sexual cu prietenul meu! In timpul contactului am avut dureri! Dupa contact a ejaculat in mine! Imediat dupa act si dupa ejaculare am observat picaturi mici, mici de sange! A doua zi aveam chilotul patat si am crezut ca este menstruatie, doar ca menstruatia mi-a venit pe 10 cu cheaguri luna aceasta si luna trecuta pe 24 am avut menstruatie! Dupa masa am observat o secretie maronie si dupa sangerare pana astazi! Am folosit doar un absorbant! Dupa, nu mi-a mai aparut nimic! Iau pastilele in fiecare zi! Este caz de ingrijorare! Sunt foarte speriata!

Raspuns – Dr. Silviu Istoc: De regula exista mici sangerari in cazul administrarii de Cerazette, nu ar trebui sa va faceti griji, totusi daca exista sangerari masive si cu cheaguri, ar trebui sa faceti un nou control pentru a vedea daca a aparut ceva intre timp.

Data publicarii: Miercuri 29 Iulie, 2020

Categorie: Sfatul Medicului

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook