Simptome sarcina

Intrebare – Debora: Buna seara , am si eu o intrebare/ nelamurire in privinta unor probleme de ginecologie cred eu. Am aflat ca sunt insarcinata in Decembrie 30 in urma a 7 teste pozitive dintre care un test facut la moasa la spital. Pe data de 4 Ianuarie am avut niste sangerari si am ajuns la urgenta unde in urma unor analize de sange mi s-a spus ca nici nu am fost insarcinata.

Am avut sangerari si contractii pana in 20 Ianuarie dupa care nimic. Acuma de vreo saptamana simt ceva miscandu-se in burta ca si loviturile unui copil plus aceleasi stari de pofte si greturi si tot ce tine o sarcina dar nici un test pozitiv ca as fi insarcinata. Mai am si intarziere menstruale de 3 saptamani si nimic. Ce poate fi? Precizez ca am fost insarcinata si am un baietel nascut la termen in varsta de 21 de luni.

Raspuns – Dr. Silviu Istoc: Trebuie sa faceti o ecografie, va fi perfecta pentru situatia dumneavoastra!

Data publicarii: Sâmbătă 2 Aprilie, 2016

Categorie: Sfatul Medicului

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook