,,Calea trairilor interioare” – o carte plina de sezualitate, recomandata de Dana Savuica si Dan-Silviu Boerescu

Pentru femeile care prefera sa se relaxeze cu romane ceva mai siropoase si senzuale, cartea ,,Calea trairilor interioare”, scrisa de un barbat sub pseudonimul Tristan, este noua piatra filosofala.

Cartea ,,Calea trairilor interioare” este proaspat lansata la Editura Integral si poate fi comandata online de pe www.eIntegral.ro, site pe care o gasiti la Colectia Nod.

Cartea este o colectie de povestiri si eseuri despre iubire, dintr-o perspectiva extrem de intima si sincera a barbatului care le-a trait.

Dana Savuica povesteste despre cartea ,,Calea trairilor interioare”: ,,Iata-ma, de la prima pagina, fascinata de latura sensibila a unui barbat care parca citeste gandurile femeilor, deloc misogin, foarte introspect, care analizeaza relatiile interumane, intre sexe, fara sa judece, fara sa se lase distras de cliseele, miturile si sabloanele pe care le traim cu totii intr-o societate care nu mai empatizeaza cu intalnirile clasice, fata in fata, unde un gest sau o atingere poate deveni o agresiune, in care pe jumatatea ta o cauti virtual, navigand prin tot felul de aplicatii. De fapt, cu o sinceritate asumata, analizeaza profund experientele din propria viata, dar si a celor pe care i-a intalnit pe drumul sau sinuos, incercand sa capete raspuns la aceleasi intrebari care ne rascolesc mintea si inima: Dragostea invinge totul?”

Dan-Silviu Boerescu adauga despre aceeasi carte: ,,Nu intamplator, cartea este si o confesiune sincera  despre fragilitate, ca o incursiune pe Podul Dragostei din Mandalay, atunci cand, in sezonul ploilor, puntea din lemn de tek incepe sa fie acoperita de inselatoare valurele, care te atrag irezistibil in adanc, iar intotdeauna vulnerabilul Tristan incepe sa inteleaga ca nu el contempla abisul iubirii, ci – ca intr-un tablou de Caspar David Friedrich – abisul incepe sa-l priveasca pe el. Un abis numit – cum altfel? – Isolda.”

Data publicarii: Marți 28 Martie, 2023

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook