CONCURS 1 Martie

Daca esti mamica, de 1 Martie te invitam sa castigi unul dintre cele 3 Uscatoare de par Philips!

Cum participi:

Povesteste cum ai nascut (minim 300 cuvinte) oferind cat mai multe detalii despre conditiile de spitalizare, medicul care a asistat nasterea, calitatea serviciilor medicale si cum a decurs intreaga experienta din punctul tau de vedere. Pentru a face acest lucru te rugam sa completezi FORMULARUL. Poza este optionala iar identitatea ta nu va fi publicata. Nu este necesara inregistrarea. Inregistrarea este necesara numai pentru a posta pe Forum.

* Va rugam nu trimiteti decat povesti originale si 100% reale care descriu experienta dumneavoastra personala.

* Nu pot participa la concurs povestile deja publicate.

Premii:

3 Uscatoare par Philips acordate prin tragere la sorti;

Cadouri pentru fiecare mamica:

Fiecare participanta primeste reviste despre sanatate si ingrijire! Pentru acest lucru te rugam sa mentionezi la finalul povestii adresa de corespondenta. Informatiile personale vor fi utilizate numai pentru expedierea premiilor si nu vor fi publicate pe site.

Va multumim tuturor pentru participare! Nu uita sa dai like paginii noastre pe Facebook, pentru a fi la curent cu cele mai interesante articole si concursuri – Facebook/AmNascutAcolo.ro

Castigatoare: Georgiana Cretu, Alina Costachescu si Gabriela Fartat. Va multumim!

Data publicarii: Marți 18 Februarie, 2014

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook