Regulament concurs AmNascutAcolo.ro se relanseaza, cu o imagine fresh si noi functionalitati! Marcam momentul cu un concurs de exceptie dedicat mamicilor!

Regulament Concurs AmNascutAcolo.ro se relanseaza, cu o imagine fresh si noi functionalitati! Marcam momentul cu un concurs de excepție dedicat mamicilor!

AmNascutAcolo.ro ofera premii pentru mamicile implicate!

  • Oferim 4  vouchere de cumparaturi de la Emag in valoare de 250 RON fiecare.
  • Oferim  10  premii  constand  in  carti pentru copii de la  Editura Integral.

Art.1.Cum participi la concurs:

             1.Trimite povestea nasterii tale, dupa ce ai citit recomandarile noastre legate de poveste, la acest  link.

            2. Te rugam sa dai  Like si Follow paginii noastre de Facebook, pentru a avea acces la cele mai noi povesti reale despre experienta nasterii scrise chiar de mamici, articole de actualitate despre sarcina si cresterea copilului, precum si   diferite promotii organizate de partenerii nostri.

           3.Da Share concursului, pe pagina ta de Facebook si  pentru prietenele tale mamici. 

Art.2 Organizatorul

Organizatorul concursului este Drive Profit WEBDEV S.R.L, persoană juridică cu sediul în Ploiesti.

Art.3 Cine poate participa?

La aceast concurs pot participa persoane fizice cu cetatanie romana, cu domiciliul stabil în Romania, avand in vedere ca premiul poate fi trimis numai la o adresa din tara.

Art.4 Conditii de validitate

Participantii trebuie sa indeplineasca conditiile de participare  de la art. 1 și art.3.
Inscrierea  la concurs se poate face in perioada  10 August-10 Septembrie 2021. Pe perioada  desfasurari  concursului nu se acorda si alte premii simbolice mamicilor care decid sa isi impartaseasca povestea.

Art.5. Desemnarea castigatorilor

Mamicile castigatoare  vor fi desemnațe  prin tragere la sorti cu ajutorul random.org si vor fi anuntate  in data de 11 Septembrie  2021.

Art 6. Notificarea si predarea premiului

Castigatoarele  concursului vor fi informate cu privire la rezultatul concursului in 24 de ore, prin  afișarea  numelui  pe pagina de Facebook AmNascutAcolo. Vor fi contactațe prin mesaj pe Facebook sau prin intermediul datelor de contact pe care le-au completat  în formularul accesat la trimiterea povestii.

In cazul în care castigatoarele  nu trimit in 72 de ore informațiile solicitate de catre Organizator sau daca au furnizat date de contact eronate / incomplete, isi vor pierde premiul si vor fi extrase alte mamici.

Art. 7. Drepturi de autor

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postării unor comentarii sau imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.

Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate in pagina de Facebook AmNascutAcolo.ro.

Va uram succes!

 

 

 

Data publicarii: Luni 9 August, 2021

Categorie: Blog

Articole Similare

Regulament concurs

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook