Despre beneficiile cocktailurilor proteice Vita Energy, de la compania DiaVita

Proteina uscata este baza nutritiei sportive. Ea devine un adevarat ajutor pentru cei care doresc sa isi mentina silueta si tind spre un mod de viata sanatos. Cocktailul proteic Vita Energy de la compania DiaVita este o bautura complet echilibrata, in componenta careia intra nu numai proteina concentrata, dar, de asemenea si alte ingrediente interesante.

Beneficiul incontestabil al cocktailurilor proteice este greu de negat. El a fost confirmat in repetate randuri in practica: sportivii din intreaga lume includ in alimentatia sa concentratul de proteine. El este un important material de constructie pentru celule, contribuie la cresterea uniforma a masei musculare.

Totodata, prelucrarea proteinelor necesita destul de multe calorii si, ca rezultat, in celule si tesuturi nu se acumuleaza excesul de grasime.

Tipurile de proteine in cocktailurile proteice DiaVita si produsele altor branduri

Inainte de a discuta despre beneficiile cocktailurilor proteice, este necesar sa definim tipurile de proteine existente. In prezent sunt comercializate urmatoarele tipuri de proteine:

– din cazeina;
– din zer;
– din soia;
– din ou;
– complexe.

Proteina din cazeina se gaseste in produsele lactate. Ea este o sursa nu numai de proteine, dar si de calciu. Pe langa functia de baza, care consta in reducerea poftei de mancare, proteina din cazeina mentine activitatea muschiului cardiac.

Proteina din zer este derivata din zerul de lapte. Ea contine o multime de aminoacizi importanti pentru organism. Ea este folosita nu numai in alimentatia sportiva, dar si in alimentatia oamenilor bolnavi.

Proteina din zer este baza cocktailurilor proteice Vita Energy. Ea este considerata a fi cel mai util produs cu o valoare biologica maxima.

Proteina din soia este un concentrat de proteine obtinut din boabe de soia. El este ideal pentru persoanele care sufera de alergii. Principiile de actiune ale proteinei din soia in organism sunt la fel cu alte tipuri de proteine.

Proteina din ou se gaseste in ouale de gaina. Mai mult decat atat, este vorba despre componenta proteica a oului in general. Proteina din ou este foarte benefica pentru organism. Ea contine in abundenta aminoacizi importanti, minerale, vitamine.

Proteina complexa este un concentrat proteic. El este utilizat pe scara larga in alimentatia sportivilor si a oamenilor bolnavi. Are o serie de avantaje, dar are si dezavantaje.

Avantajele utilizarii cocktailurilor proteice de la DiaVita

Dupa cum a fost mentionat anterior, cocktailurile Vita Energy sunt un concentrat de proteine din zer, imbogatit cu oligoelementele, mineralele si vitaminele necesare. In componenta sa intra 18 aminoacizi, 11 minerale, 12 vitamine.

Dar compozitia echilibrata nu este singurul avantaj al cocktailurilor acestui brand. Exista si alte avantaje ale produsului Vita Energy:

– Usor de utilizat. Este suficient de a dizolva pulberea uscata in suc, lapte sau apa si cocktailul este gata;

– Reduce pofta de mancare. Deja de la prima utilizare a cocktailului se observa o reducere a poftei de mancare, ceea ce este deosebit de important in procesul de slabire;

– Accelereaza metabolismul. Toate substantele care intra in organism sunt prelucrate cat mai rapid posibil;

– Activeaza procesele de ardere a grasimilor. Prin aceasta se reduce riscul depunerilor de grasimi în organism;

– Reduce riscul de aparitie a celulitei, ce este indispensabil in obtinerea unui relief frumos al corpului;

– Ofera energie si putere, sporeste rezistenta organismului;

Cocktailul DiaVita va ajuta la reducerea greutatii, la mentinerea tonusului muscular si la mentinerea elasticitatii pielii. Dar trebuie luat in considerare ca el nu este elementul de baza pentru pierderea in greutate, ci doar ajuta la respectarea alimentatiei corecte si evitarea supraalimentarii.

Poate oare dauna utilizarea cocktailurilor Vita Energy de la DiaVita?

Utilizarea cocktailurilor Vita Energy nu aduce nicio dauna in cazul in care cantitatea de produs consumata este respectata strict. Cu toate acestea, atragem atentia ca administrarea cocktailurilor proteice este contraindicata persoanelor care sufera de diabet zaharat, precum si celor care au o predispozitie genetica sau sufera de litiaza renala.

Cocktailul de proteine este contraindicat in timpul alaptarii si in timpul sarcinii. Consumul lui mareste sarcina asupra rinichilor. Din acest motiv, insuficienta renala ca o boala separata, de asemenea, poate fi o contraindicatie pentru utilizarea cocktailurilor proteice.

In cazul ignorarii contraindicatiilor pot aparea efecte nocive pentru sanatate.

Data publicarii: Duminică 1 Aprilie, 2018

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook