Inca 25 de premii de la Editura Integral pentru mamicile care povestesc cum au nascut!

CAMPANIA S-A INCHEIAT, PENTRU NOUA CAMPANIE CLICK AICI

De ce sa povestesti si altor femei experienta ta:

* pentru ca mai tii minte prin cate emotii ai trecut in perioada sarcinii, cum cautai informatii despre maternitati si medici pe internet, de aceea realizezi cate viitoare mamici vor aprecia gestul tau de a impartasi cu ele detaliile experientei prin care ai trecut. Informatiile tale, indiferent daca sunt pozitive sau negative, le vor ajuta sa fie mai pregatite pentru nastere;

* pentru ca doresti sa lauzi si sa recomanzi (sau poate nu) un anumit medic sau o anumita maternitate;

Iti multumim pentru timpul pretios acordat acestei comunitati de mamici si gravide, din acest motiv iti vom trimite garantat un premiu simbolic oferit de Editura IntegralSunt disponibile inca 25 de premii care vor fi expediate pe loc urmatoarelor 25 mamici care ne trimit povestea nasterii. Fiecare premiu este diferit. Premiile constau in carti pentru copii.

banner logo eintegral

Cum participi:

Te rugam sa participi la aceasta campanie numai daca povestea ta nu a fost deja publicata pe site-ul nostru.

Pentru ca povestea sa fie publicata trebuie sa mentionezi numele maternitatii, numele medicului si daca nasterea a fost naturala sau prin cezariana. Povestea trebuie sa contina minim 300 cuvinte cu detalii despre cat de multumita ai fost de conditiile de spitalizare, medicul care a asistat nasterea, calitatea serviciilor medicale si cum a decurs intreaga experienta din punctul tau de vedere.

Poza este optionala, daca doresti o poti atasa la e-mail, iar identitatea ta nu va fi publicata, pastrandu-se confidentialitatea asupra datelor personale.

Pentru a participa te rugam sa ne trimiti povestea la adresa editor@amnascutacolo.ro, confirmam in maxim 48 de ore primirea fiecarei povesti.

Nu uita sa dai like paginilor noastre pe Facebook, ca sa afli prima noutatile:

Facebook/AmNascutAcolo.ro si Facebook/EdituraIntegral

* Te rugam nu trimite decat povestea originala si 100% reala, care descrie experienta ta personala.
* Te rugam nu trimite povestea, daca a fost deja publicata pe site.

Multumim tuturor pentru participare!

Data publicarii: Duminică 4 Septembrie, 2016

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook