Premii pentru mamici si pitici, de la Editura Integral

Campania s-a incheiat, noua campanie se desfasoara AICI!

Trimite-ne la editor@amnascutacolo.ro povestea nasterii pentru a fi publicata pe site si impreuna cu Editura Integral te rasplatim pentru implicare!

De ce sa povestesti si altor femei experienta ta:

* pentru ca nu ai uitat prin cate emotii ai trecut in perioada sarcinii, cum cautai informatii despre maternitati si medici pe internet, de aceea intelegi cate gravide vor aprecia gestul tau de a impartasi cu ele detaliile experientei prin care ai trecut. Informatiile tale, indiferent daca sunt pozitive sau negative, le vor ajuta sa fie mai pregatite pentru nastere;

* pentru ca doresti ca prin povestea ta sa recomanzi (sau poate nu) un anumit medic sau o anumita maternitate;

Iti multumim pentru generozitatea de a impartasi povestea ta si mai ales pentru timpul pretios acordat acestei comunitati de mamici si gravide. In semn de apreciere iti vom trimite un premiu simbolic oferit de Editura Integral

Sunt disponibile  Premii care vor fi expediate imediat dupa publicarea povestii tuturor mamicilor care ne trimit povestea nasterii. Fiecare premiu consta in 2 carti pentru copii.

banner logo eintegral

Cum participi:

Te rugam sa participi la aceasta campanie numai daca povestea ta nu a fost deja publicata pe site-ul nostru.

Pentru ca povestea sa fie publicata trebuie sa mentionezi numele maternitatii, numele medicului si daca nasterea a fost naturala sau prin cezariana. Povestea trebuie sa contina minim 300 cuvinte cu detalii despre cat de multumita ai fost de conditiile de spitalizare, medicul care a asistat nasterea, calitatea serviciilor medicale si cum a decurs intreaga experienta din punctul tau de vedere.

Poza este optionala, daca doresti o poti atasa la e-mail si noi o vom publica alaturi de poveste. Identitatea ta nu va fi publicata, pastrandu-se confidentialitatea asupra datelor personale.

Pentru a participa te rugam sa ne trimiti povestea la adresa editor@amnascutacolo.ro, confirmam in maxim 48 de ore primirea fiecarei povesti.

Nu uita sa dai like paginilor noastre pe Facebook, ca sa afli prima noutatile:

Facebook/AmNascutAcolo.ro si Facebook/EdituraIntegral

* Te rugam nu trimite decat povestea originala si 100% reala, care descrie experienta ta personala.
* Te rugam nu trimite povestea, daca a fost deja publicata pe site.

Multumim tuturor pentru participare!

Data publicarii: Joi 3 August, 2017

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook