Radio Itsy Bitsy i-a premiat in cadrul Galei Lideri pentru Liderasi 2020 pe cei care au avut o contributie semnificativa in viata copiilor sau a parintilor, in diverse domenii, in anul precedent

Gala Itsy Bitsy „Lideri pentru Liderasi” a avut loc la Le Chateau, castelul din inima Bucurestiului. Intr-un cadru festiv, inconjurata de colaboratori dragi, echipa indragitului post de radio pentru copii a premiat personalitatile valoroase care s-au remarcat in 2019, prin contributia lor intr-un fel sau altul, la imbunatatirea calitatii vietii copiilor si parintilor din Romania.

Copiii au nevoie de modele in viata si noi la Itsy Bitsy avem o comunitate tot mai mare de oameni care sunt modele frumoase pentru copii si parinti. Noi credem ca lider sau supererou al vietii lui poate fi oricine, insa aici la Gala “Lideri pentru liderasi” i-am premiat si le-am adus recunostinta doar celor care au avut cel mai mare impact in societate in anul ce a trecut, prin programele dezvoltate de ei.” declara Nadia Tataru, co-fondator Itsy Bitsy FM.

Echipa Radio Itsy Bitsy: Itsy, Bitsy, SuperZaPa, Spark, Spinner, Sufletel si Dj Dodi:

82554505 2964323656951937 4378585760882753536 o

Andreea Roxana Rusu si Vania LimbanIn imagine, Andreea Roxana Rusu, fondator AmNascutAcolo.ro alaturi de Vania Limban, moasa independenta, cu experienta internatioanala, Consultant Sanatate Intima si fondatoarea Active Family Center.

Vania Limban este unul dintre specialistii care raspunde intrebarilor gravidelor si proaspetelor mamici in cadrul rubricii Sfatul Specialistului, de pe AmNascutAcolo.ro

Vania Limban a fost nominalizata in cadrul Galei Itsy Bitsy „Lideri pentru Liderasi” 2020 la categoria Educatie prenatala, alaturi de Eli Roman si Sorana Muresan.

Andreea Roxana Rusu, fondator AmNascutAcolo.ro:

Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi a fost un eveniment cald, care mi-a reamintit de copilul din mine. Am intalnit oameni dragi, colaboratori apropiati si am simtit cu adevarat cat de importanta este implicarea activa in viata sociala, pentru a evolua si pentru a face schimbari in bine. Nu intamplator evenimentul a avut loc chiar de Ziua Imbratisarilor.Premiantii Galei „Lideri pentru Liderasi” 2020 au fost:

Liderul anului 2019 in educatie prenatala. Nominalizarile au fost: Eli Roman – Presedinta Asociatiei SAMAS, Sorana Muresan – Fondatoarea Asociatiei ProMAMA, Vania Limban – Fondatoarea Active Family Center. Trofeul Itsy Bitsy a fost oferit lui Eli Roman pentru activitatea asociatiei pe care o conduce.

Liderul anului 2019 in sanatate pentru copii. Nominalizariel au fost: Alina Patrahau – fondatoarea Asociatiei Daruieste Aripi, Dr. Mihai Craiu – fondatorul Spitalului Virtual pentru Copii si Dr. Sorin Dan Cadar – Medic Specialist ORL, Presedintele Asociatiei Romane de Homeopatie Clinica. Trofeul a fost primit de Alina Patrahau, care a sustinut dezvoltarea Registrului National al Cancerelor la Copil si care a finalizat si Reconstructia si modernizarea Sectiei de Terapie Intensiva Neonatala si a Compartimentului de Prematuri al Spitalului Judetean Constanta.

Liderul anului 2019 in carti pentru copii. Nominalizarile au fost: Alec Blenche – autor de carti pentru copii, Bianca Mereuta – initiatoarea proiectului „Daruim Comori”, Carmen Tiderle – autoare de carti pentru copii. Trofeul a fost primit de Alec Blenche.

Liderul anului 2019 in implicare in educatie. Nominalizarile au fost: Simona Ciff – doctor in stiintele educatiei, trainer si initiatoarea proiectului Pasaport pentru Succes, Tudor Chirila – artist si influencer si Urania Cremene – expert in parenting initiatoarea programului „Stima De Sine Conteaza”. Trofeul a ajuns la Tudor Chirila, cel care isi foloseste vocea curajos, nu doar ca muzician, dar si ca parinte si cetatean.

Liderul anului 2019 in muzica pentru copii. Nominalizarile au fost: Cristina Manoliu Savulescu – dirijorul corului de copii Sunetul Muzicii, Elena Maria Nicolai – coordonatoarea corului de copii Meloritm si Ion Marin – fondatorul Programului National Cantus Mundi. Trofeul a fost oferit dirijorului Ion Marin care a creat cel mai amplu program de integrare sociala prin cant coral destinat copiilor si tinerilor din Romania.

Liderul anului 2019 in implicarea tatalui in educatie. Nominalizarile au fost: Mihai Laurentiu Ganj- presedintele English Kids Academy, organizatorulul Conferintelor EKA, Sofia Frunza – fondatoarea Modern Dad’s Challenges si Valeriu Nicolae – activist civic, initiatorul proiectului Casa Buna din Ferentari. Trofeul a fost primit de Sofia Frunza care a creat un loc de intalnire in care tatii pot sa invete despre importanta rolului lor in dezvoltarea copilului, comunitatea si evenimentele Modern Dad’s Challenges.

Liderul anului 2019 in educatie prin sport. Nominalizarile au fost: Ana-Maria Branza – vicepresedinta Federatiei Romane de Scrima, Elisabeta Lipa – presedinta Federatiei Romane de Canotaj si Irina Deleanu – presedinta Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica. Trofeul a fost primit de Elisabeta Lipa pentru intreaga ei activitate de sustinere a copiilor care aleg sportul de orice fel.

Liderul anului 2019 in implicare sociala. Nominalizarile au fost: Catalina Surcel – Director Executiv Asociatia Telefonul Copilului, Melania Medeleanu – Mama MagiCAMP si Paula Herlo – jurnalista, coordonatoare si sustinatoare a multor campanii sociale. Trofeul a fost primit de Melania Medeleanu, jurnalista dedicata proiectelor sociale in beneficiul copiilor de mai bine de 10 ani, sufletul taberelor pentru copii cu afectiuni oncologice, MagiCAMP.

Liderul anului 2019 in eco-educatie. Nominalizarile sunt: Anastasia Staicu – Directorul Editorial al Editurii Seneca, Marin Toma – Presedintele Asociatiei EcoAssist, Plantam fapte bune in Romania si Nicoleta Talpes – fondatoarea GreenTech Film Festival. Trofeul a fost primit de Marin Toma care a lansat si sustinut din 2011 proiectul „Plantam fapte bune in Romania”, o initiativa de impadurire pe baza de voluntariat.

Liderul inspirational al anului: Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei romane pentru sprijinul oferit celor defavorizati prin programele Fundatiei Regale Margareta a Romaniei si a celor sustinute de Crucea Rosie.

Data publicarii: Duminică 26 Ianuarie, 2020

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook