„Femei care inspira” – un eveniment de conectare si empowerment, organizat de Radio Itsy Bitsy

Ziua Femeii a fost marcata de Radio Itsy Bitsy cu un eveniment de conectare si empowerment, care a purtat numele unei super campanii:
„Femei care inspira”.

Campania a strans pe site-ul FemeiCareInspira.ro multe motive de bucurie, care au devenit, mai departe, sursa de inspiratie pentru alte femei.

Campania „Femei care inspira” este despre tine, despre noi si despre toate femeile. Dar mai ales despre cum ne putem sustine reciproc, pentru a fi mai fericite.

Pe https://femeicareinspira.ro/empowerment/ puteti gasi inspiratie pentru momentele de fericire sau puteti impartasi motivele voastre si deveni astfel parte din expozitia „Femei care inspira”!

89436054 148579716707054 9141101431493754880 o

Evenimentul s-a desfasurat Sambata 7 martie si a debutat cu un moment artistic plin de emotie, sustinut de Anamaria Balan, pe acordurile de chitara ale Lucianei Parvan.

Seara a continuat cu povesti ca intre prietene, la un pahar de vin, si ulterior cu vizionarea filmului „10 zile fara mama”, o comedie plina de intamplari inspirationale, care au facut audienta sa realizeze cat de importanta este familia si cum micile dificultati pot aduce, de asemenea, momente de fericire.

ItsyBitsyAmNascutAcolo.ro a transmis live pe pagina de Facebook inceputul momentului artistic.

Roxana Andreea Rusu, psihopedagog si fondator AmNascutAcolo.ro:

„M-am bucurat sa particip la un eveniment atat de expresiv si pozitiv. Ideea campaniei m-a inspirat sa invit alaturi de mine o doamna speciala, care mi-a fost mentor in cariera didactica, doamna Profesor Stana Martac. De Ziua Femeii, Radio Itsy Bitsy ne-a readus aminte cat de mult putem conta noi femeile, una pentru cealalta.”

Data publicarii: Joi 12 Martie, 2020

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook