Test de personalitate: care dintre cele doua femei este mama copilului?

Va prezentam unul dintre cele mai simple si eficiente teste psihologice. Este vorba despre o imagine si despre o intrebare cat se poate de simpla  la care sunteti rugate sa raspundeti. Raspunsul trebuie sa fie intuitiv, pe baza a ceea ce observati din imagine si treceti prin filtrul propriu al interpretarii.

In functie de raspunsul dumneavoastra puteti citi interpretarea de mai jos.

In imagine vedem un copil care se joaca si doua femei. Ambele sunt asezate pe cate un scaunel, o femeie in stanga copilului si o femeie in dreapta.

Intrebarea testului este: Care dintre cele doua femei este mama copilului?

Daca ati raspuns: Femeia din dreapta cu coc.

Aflati ca 70% dintre persoanele care fac acest test ofera acest raspuns. Inseamna ca aveti o personalizate creativa, cu o imaginatie bogata, foarte spontana. In cele mai multe cazuri puneti pret pe aparente. Va place sa va exteriorizati foarte mult, sa purtati discutii, aveti o fire sociabila.

Raspunsul este gresit, dar acest lucru nu inseamna ca aveti trasaturi negative de personalitate, din contra.

Daca ati raspuns: Femeia din stanga.

Raspunsul este corect insa doar 30% dintre persoanele care fac acest test il dau de obicei. Denota o intuitie iesita in comun, un spirit foarte bun de observatie, atentie la detalii. De asemenea demonstreaza o experienta practica de parenting si o foarte buna informare despre cresterea copilului.

Aveti o fire pragmatica, va place sa analizati lucrurile in profunzime, devoalati aparentele si desi este posibil sa aveti o fire spontana, latura dumneavoastra realista si autocontrolul o domina.

Motivarea interpretarii: Femeia din stanga este mama copilului deoarece pozitia sa este orientata direct catre copil iar acesta (conform caracteristicilor varstei) pastreaza o pozitie care ii permite contactul vizual.

Copiii prefera sa pastreze contactul vizual atat pentru nevoia de siguranta (sa o vada pe mami in preajma) cat si pentru nevoia de aprobare (de exemplu: vad o jucarie noua dar inainte de a o ridica vor cauta din priviri aprobarea mamei si abia dupa contactul vizual de cateva secunde vor trece la fapte).

Data publicarii: Vineri 15 Septembrie, 2017

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook