VIDEO: CUM DECURGE NASTEREA PRIN OPERATIE CEZARIANA

Mamica Alicia Valcov a acceptat sa impartaseasca momentul nasterii celui de-al doilea copil, primind o echipa de filmare in sala de operatie. Nasterea a avut loc prin operatie cezariana la maternitatea Medpark, cu medicul Maxim Calaras, care a si supravegheat sarcina timp de 9 luni.

Pacienta a primit anestezie epidurala. Bebelusul perfect sanatos Alex a fost preluat de neonatologul Virginia Josanu si a primit scor Apgar 9-10. Greutatea la nastere a fost 3540 grame, iar lungimea de 53 cm.

Mamica emotionata si-a sarutat bebelusul si a acordat un interviu chiar de pe masa de operatie. Operatia cezariana a durat aproximativ 1 ora si a decurs fara complicatii.Data publicarii: Sâmbătă 29 Aprilie, 2017

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook