Cand si cum alegem caruciorul bebelusului – 3 pasi esentiali

Momentul in care alegem caruciorul bebelusului este la fel de important ca si criteriile dupa care ne ghidam. Alegerea caruciorului pentru copil este bine sa fie facuta inca din timpul sarcinii.

Cand este recomandat sa alegem caruciorul bebelusului? In perioada pregatirilor pentru nastere!

Este o perioada in care parintii sunt mai relaxati fizic si psihic, comparativ cu perioada care urmeaza dupa nastere. Astfel, au mai mult timp sa caute caruciorul ideal pentru bebelus si sa ia in calcul toate aspectele importante care ii pot influenta.

bekidPentru ca alegerea caruciorului potrivit pentru bebelus sa fie una de succes, viitorii parinti trebuie sa tina cont de caracteristicile intregii familii. Iata cateva sfaturi, oferite in colaborare cu specialistii de la BeKid.ro-magazinul cu cateva mii de carucioare pentru copii, care va vor ajuta sa alegeti mai usor caruciorul pentru bebelus:

Pasul 1 – Bugetul pentru caruciorul copilului

Stabilirea unui buget maxim pe care familia este dispusa sa-l aloce pentru caruciorul copilului. Ajuta foarte mult, mai ales ca multe magazine online permit setarea unor filtre care sa permita vizualizarea variantelor de carucioare pentru copii pe care familia si le poate permite.

De exemplu, specialistii de la www.BeKid.ro, magazinul cu cea mai variata gama de carucioare pentru bebelusi, au creat doua filtre:

* Filtrul „Cele mai ieftine” care ne permite afisarea carucioarelor pentru copii, de la cel cu pretul cel mai mic, pana la caruciorul pentru copii cu pretul cel mai mare;

* Filtrul de pe „Pret de la…la…”, care permite familiilor sa seteze suma minima si suma maxima pe care sunt dispusi sa o cheltuiasca pentru caruciorul copilului. Astfel, BeKid.ro le va afisa doar produsele care se incadreaza in limitele stabilite.

Pasul 2 – Tipul caruciorului

In functie de planurile parintilor, va fi ales cel mai potrivit tip de carucior. De exemplu, caruciorul simplu, caruciorul 2 in 1, caruciorul 3 in 1, caruciorul sport, caruciorul cu accesorii, caruciorul pentru gemeni sau alt tip de carucior. Specialistii BeKid.ro ne sfatuiesc sa luam in calcul elemente ce tin de stilul de viata, cum ar fi: utilizarea liftului, calatorii frecvente cu automobilul, pana la ce varsta a copilului urmareste familia sa utilizeze caruciorul ales si alte aspecte personalizate.

carucior gemeni chipolino twix amethyst 1


Pasul 3 – Siguranta si confort

Indata ce viitorii parinti au stabilit suma maxima disponibila si ce tip de carucior pentru copii urmaresc, tinta va fi alegerea celei mai bune variante din punct de vedere al sigurantei si al confortului copilului.

Iata de ce este important ca viitorii parinti sa faca aceasta achizitie de la magazine specializate, care respecta standardele europene de siguranta si calitate in domeniul carucioarelor pentru bebelusi.

Specialistii BeKid.ro marturisesc ca siguranta este un aspect pe care pun accentul in mod deosebit, pentru toata gama de carucioare pentru bebelusi. Mai exact, fiecare carucior din oferta disponibila pe BeKid.ro este atent selectat. Din acest motiv, magazinul a devenit o resursa stabila si de incredere pentru parintii din intreaga tara, care isi doresc carucioare de calitate pentru copii.

Pentru ca alegerea caruciorului pentru bebelusi nu este usoara, BeKid.ro pune la dispozitia parintilor care au nevoie de ajutor sau informatii suplimentare despre carucioare, o linie de Call Center: 0376448029 si o adresa de e-mail: comenzi@bekid.ro

Model de carucior pentru copii 2 in 1, de la Bekid.ro:

carucior 3 in 1

Model de carucior pentru copii 3 in 1, transformabil, de la Bekid.ro:

166454 BIG

Model de carucior pentru copii 2 in 1 reversibil, de la Bekid.ro:

Carucior pentru copii

Pentru mii de modele de carucioare pentru copii, va invitam sa accesati www.Bekid.ro

Data publicarii: Vineri 13 Martie, 2020

Categorie: Copii

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook