Nicoleta, din Mizil: „Este o perioada de neuitat, de vis, prin care fiecare femeie ar trebui sa treaca cel putin o data in viata”

Ma numesc Nicoleta si voi fi mama pentru a doua oara in luna August. Mi-am dorit foarte mult al doilea copil, deci nu am fost surprinsa in momentul in care am aflat ca sunt insarcinata.

Pana in prezent, mai exact a 5-a luna de sarcina, ma simt bine, au fost si zile in care am avut mici dureri, dar au trecut.

Multumesc lui Dumnezeu este o sarcina fara greturi sau alte probleme. Sper sa fie in continuare la fel. Ma simt bine, dar am o mica problema, cred ca am acumulat pana acum cam multe kilograme, dar am pofte si nu ma pot abtine de la nimic.

Este o perioada de neuitat, de vis, prin care fiecare femeie ar trebui sa treaca cel putin o data in viata. Sarcina este o perioada de implinire femeiasca, te face sa te simti cea mai frumoasa, cea mai importanta si rasfata femeie din lume.

Abia astept sa mai trec inca o data prin experienta asta, cea mai frumoasa din viata unei femei.

(Nicoleta, Mizil)

Data publicarii: Vineri 30 Martie, 2018

Categorie: Gravidele sunt frumoase

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook