Nastere Cezariana Maternitatea din Ramnicul Valcea Octombrie 2021 Dr. Carbunaru Ovidiu

Buna mămici!
Povestea mea începe în luna februarie a anului 2021 când am aflat ca sunt însărcinată. Am ales sa îmi supravegheze sarcina domnul Dr. Ovidiu Cărbunaru, un medic excepțional, care mi-a urmarit toata sarcina  îndeaproape.

Se vede ca dansul își face meseria din pasiune. În luna aprilie am început sa am sângerări, am fost internata în maternitatea din Ramnicu Valcea, cu diagnosticul de hematom. Am stat internata în spital doua săptămâni în care hematomul  ba scădea, ba se marea, insa nu disparea.

Am mers acasă pe tratament și am revenit în spital după câteva zile pentru alte doua săptămâni, în care domnul doctor a făcut tot posibilul și a găsit tratamentul potrivit care a si dat rezultate. Menționez ca am hipotiroidism, ceea ce a si facut ca rezultatul pozitiv al tratamentului sa întârzie.

Intr-un final am scăpat de hematom la aproape 20 de săptămâni de sarcina. Uterul meu fiind malformat (uter septat), domnul doctor a decis sa fac injecții cu dexametazona pentru maturarea plamanilor bebelusului. Injecțiile au prins bine pentru ca la aproape 35 de săptămâni, membranele s-au rupt.

Am născut prin cezariana un băiețel de 2 kg și scorul apgar 9, cu domnul doctor Carbunaru pe 5 octombrie 2021. Operația a decurs normal fără niciun fel de problema. Am stat la reanimare doua zile în care am fost îngrijită foarte bine, doamnele asistente m-au ajutat sa ma ridic și sa fac pasi prin salon.

Am fost mutata pe secție, unde am continuat tratamentul postpartum. Băiețelul a avut plămânii pregătiți și nu a avut niciun fel de problema de respirație. Am stat în spital pentru a lua în greutate băiețelul și am plecat acasă cu el avand o greutate de 2,4 kg.

Personalul medical din acest spital a fost de nota 10 si am fost tratata cu atenție și devotament. Mulțumesc domnului doctor pentru ca a avut grija sa imi aduc băiețelul pe lume, deși au fost atâtea probleme pe parcurs.

Povestea mea e una cu final fericit la maternitatea din Ramnicu Valcea.

Luiza

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 20 Decembrie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Ovidiu Carbunaru | Maternitatea Ramnicu Valcea | Ramnicu Valcea

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook