Nastere cezariana Medlife Life Memorial Hospital Mai 2023 Dr. Stan Alin Alexandru

Povestea mea incepe in noaptea de vineri spre sambata, spre sfarsitul lunii Mai, cand am inceput sa am dureri destul de mari, nestiind daca sunt sau nu contractii. Le-am monitorizat, fiind relativ constante si dese. Am discutat cu medicul curant, acesta nefiind in localitate, m-a indemnat sa merg la spital, unde urma sa fiu preluata de domnul doctor Stan.

In urma controlului s-a constatat ca aveam colul deschis si ca urma sa nasc curand. Am decis sa incerc nasterea naturala fiind deschisa totusi si pentru cezariana, domnul doctor Stan sustinandu-ma, spunand ca nu ar trebui sa fie probleme pentru varianta naturala.

A urmat internarea, apoi am ajuns in sala de nasteri unde am fost asistata de niste doamne moase foarte grijulii si empatice. Contractiile erau regulate, durerile destul de mari, moasele imi explicau permanent cum sa respir.Mi-au adus si o minge la un moment dat. Bebe nu era asezat cum trebuie, iar mie imi era din ce in ce mai greu. Domnul doctor venea periodic, incercand sa ma sustina cu nasterea naturala insa eu eram deja obosita si durerile devenisera foarte mari. In cele din urma am cerut operatia de cezariana si am fost mutata rapid in sala, unde toata echipa s-a miscat foarte repede si s-au purtat exemplar. Imediat dupa ce a fost scos si curatat, mi l-au pus pe bebe pe piept, iar doamnele asistente mi-au luat telefonul si ne-au facut foarte multe poze. Multumiri doamnei doctor anestezist Trifan si doamnei doctor neonatolog Olteanu precum si tuturor celor din sala de operatie.

Dupa finalizarea operatiei am petrecut o noapte la ATI, iar duminica am fost mutata in salon. Domnul doctor Stan m-a vizitat, incuranjandu-ma sa ma misc cat mai repede posibil. Am primit o deosebita atentie din partea doamnelor asistente de la sectia de ginecologie si neonatologie, asigurandu-se ca nu ne lipseste nimic. Bebelusul a fost adus in salon si am fost invatata cum sa il hranesc, el avand o greutate mai mica la nastere. Doamna doctor neonatolog ne-a facut vizite zilnice in care mi-a prezentat starea bebelusului si imi explica ce analize a facut sau urmeaza sa ii faca, nimic fara acordul meu. Am ales sa petrec o noapte in plus pentru a ma asigura ca bebe este sanatos si ca putem pleca acasa in siguranta.

Domnul doctor Stan mi-a facut vizite zilnice pana la plecare, verificand starea operatiei. Permanent am fost vizitata in salon de personalul medical, fiecare asigurandu-se ca nu ne lipseste nimic. Am primit si un masaj cadou, care a fost binevenit.

In final, am doar cuvinte de lauda pentru echipa Medlife, pentru domnul doctor Stan care, pe langa faptul ca este medic, este un om foarte bland cu care m-am simtit in siguranta, chiar daca l-am cunoscut abia la nastere.

De asemenea, am o deosebita admiratie pentru doamnele asistente de la neonatologie si ginecologie care lucreaza zi si noapte pentru a se asigura ca nimic nu le lipseste pacientilor.

Mancarea a fost foarte buna si suficienta, apa era la discretie, precum si consumabilele necesare pentru lauzie si pentru bebelus.
Daca ar fi sa aleg a doua oara, as alege tot Medlife si tot acelasi medic. Va multumim din suflet, atat eu, cat si bebe!

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 6 Iunie, 2023

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Alin Alexandru Stan | Dr. Olteanu | Dr. Trifan | Medlife Grivita

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
lucrusoare bebe

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook