Nastere Cezariana Regina Maria Baneasa August 2023 Dr. Bogdan Alexandru

Buna tuturor,
Pentru ca inainte sa nasc am tot cautat recenzii despre doctori si spitale si mi se pare util pentru viitoarele mamici sa stie cat mai multe detalii, las aici un feedback referitor la nastere cezariana la RM Baneasa.
Am nascut pe 29 august, prin cezariana cu domnul Dr. Bogdan Alexandru. Fiind din Ploiesti, am vrut sa am un doctor care avea consultatii si in Bucuresti pentru ca ma hotarasem dinainte ca voi naste acolo.

Domnul Dr. Bogdan Alexandru m-a preluat din saptamana 20 intrucat doctorul care imi urmarise sarcina, domnul Dr. Ichim Mircea – de care am fost foarte multumita, se afla in imposibilitatea de mai veni la Ploiesti. Pe langa faptul ca a fost de acord sa ma preia la jumatate de drum, pe tot parcursul monitorizarii a dat dovada de deschidere, mi-a raspuns la toate intrebarile si temerile si am avut o relatie de colaborare bazata pe incredere si suport. Fiind o fire anxioasa, mi-am dorit un medic care sa imi linisteasca temerile, increzator in forte proprii, cu experienta si cu care sa mai fac haz de necaz intrucat sarcina presupun si asa multe provocari. Am gasit toate acestea la dansul si il recomand cu drag oricarei mamici tematoare.

Tot procesul, din ziua internarii pana la externare mi s-a parut foarte bine pus la punct. Personalul de la RM foarte bland, atent la detalii si implicat in recuperarea mea ca si pacient, cat mai rapida. In toate cele 3 zile de la cezariana, progresele mele au fost rapide, am fost ajutata, sprijinita, invatata cum sa fac toaletarea bebelusului, cum sa-l hranesc si cum sa am grija de mine pe vitor. Pentru bebe am avut-o pe medicul neonatolog Ilici Alina, care mi-a raspuns la toate intrebarile si care m-a ajutat sa gasesc solutii si la posibilele provocari pe care as putea sa le am acasa. O recomand cu drag si incredere si pe dansa.

Partea financiara a ramas la fel eu semnand contractul in ianuarie, nu am avut costuri suplimentare pe factura la externare si am putut deconta si prin CAS intrucat domnul doctor are contract cu casa.
In concluzie, in baza experientei avute, recomand RM Baneasa si pe domnul doctor Bogdan Alexandru.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 25 Septembrie, 2023

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Bogdan Alexandru | Regina Maria Baneasa

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
mana bebe

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook