Nastere Cezariana Regina Maria Baneasa Septembrie 2023 Dr. Tiron Andrei

Buna! Vreau sa va impartasesc si eu experienta legata de nasterea prin cezariana la Maternitatea Regina Maria Baneasa. Medicul care mi-a supravegheat sarcina inca de la primul test pozitiv din luna ianuarie a fost domnul dr. Tiron Andrei, un medic extraordinar care mi-a inspirat incredere inca de la inceput. Fiind o persoana foarte anxioasa, am apreciat nespus faptul ca a avut rabdare sa imi raspunda la orice nelamurire la orice ora.

Imi doream mult o nastere naturala, insa am fost nevoita sa nasc inainte de termenul estimat prin operatie cezariana din cauza multiplelor probleme depistate in ultimul trimestru (diabet gestational, hipertensiune arteriala, oligoamnios, restrictie de crestere, circulara de cordon – tot tacamul). Desi operatia a fost programata pe 4 septembrie, in urma unei cardiotocograme neasiguratoare efectuate pe 2 septembrie, mi s-a spus ca trebuie sa ma indrept catre spital pentru a naste. Din cauza lipsei sotului, care nu a putut ajunge la timp pentru a lua parte la operatie si fiind prima operatie prin care urma sa trec, am fost extrem de speriata. Atat domnul dr. Tiron, cat si domnul dr. Pricop Laurentiu care mi-a administrat anestezia rahi peridurala si anestezia generala au fost foarte empatici si m-au sustinut emotional, urmand sa imi cunosc micuta la nici 10 minute de la intrarea in operatie. Desi bebe s-a nascut cu o greutate de 2390g, 48 cm, echipa de la neonatologie a avut foarte buna grija de ea, neavand nici o problema de sanatate la externare.

Personalul medical al spitalului a fost tot timpul foarte amabil si de ajutor avand in vedere durerile care au urmat sa vina dupa ce anestezia si-a pierdut efectul si lipsa completa de experienta pe care o aveam in ingrijirea bebelui. Medicii de garda au venit in vizita in fiecare dimineata. Echipa de neonatologie mi-a prezentat zilnic analizele si starea micutei si a adus si luat bebele din camera ori de cate ori am solicitat, ceea ce m-a ajutat mult pentru refacere. Consultantele in alaptare m-au ajutat si ele cu stimularea lactatiei care s-a instalat abia la 6 zile dupa nastere. Mancarea a fost suficienta si gustoasa. Camerele in care am stat (am fost mutata in ultima zi) au fost curate si spatioase. In ultima zi, o doamna fizioterapeut m-a ajutat sa scap si de edemul picioarelor instalat in sarcina. Experienta mea a fost minunata si la urmatoare sarcina imi doresc sa nasc tot aici.

Din punct de vedere al costurilor, mentionez ca am avut pachetul de nastere de la GroupAMA de la serviciul sotului, iar la externare nu am fost nevoita sa achit decat recoltarea celulelor stem.

Mult success viitoarelor mamici si va doresc din suflet sa aveti o experienta la fel de minunata ca a mea.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 9 Septembrie, 2023

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Andrei Tiron | Dr. Laurentiu Pricop | Regina Maria Baneasa

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
fetita

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook