Nastere Cezariana Regina Maria Baneasa Februarie 2023 Dr. Elisa Pop Began si Dr. Sammouh Kaiss

Dupa doua sarcini pierdute in trecut, in vara lui 2022 aflam ca sunt din nou insarcinata, mai exact pe 7 Iulie.

Primele zile au fost pline de teama, sentimente ce m-au coplesit si nu ma puteam bucura de aceasta veste. Dupa o saptamana am mers la domnul Dr. Kaiss Sammouh, acesta mi-a confirmat sarcina si mi-a spus tot ce am de facut ca si tratament, tot el mi-a recomandat-o si pe doamna Dr. Elisa Pop Began, impreuna au facut o echipa de nota 10. Toata perioada sarcinii pentru mine a fost ca un carusel, dar cu dansii alaturi de mine totul a fost mai usor, cu vizite saptamanale, cu un plan bine pus la punct si cu multe incurajari din partea doctorilor am ajuns in saptamana 37 si 4 zile, cand in viata mea a aparut minunea, my rainbow baby🌈. Stiu ca a venit pe lume sa ma completeze, nicidecum sa inlocuiasca ce a fost in trecut.

Am nascut cu ambii doctori, avand parte de o nastere prin cezariana minunata, cu sustinere si implicare totala din partea doctorilor si celor din jur, dar si cu sotul meu alaturi, da am dorit ca el sa fie langa mine.

Pe toata perioada spitalizarii totul a fost foarte bine, bebelina desi nascuta mai devreme, cu o greutate nu foarte mare, s-a adaptat foarte bine si nu a necesitat nici un tratament suplimentar.

Toti medicii de garda, atat de la Ginecologie, cat si de la Neonatalogie au fost in fiecare zi prezenti pentru a imi transmite evolutia bebelinei, cat si pentru a verifica starea mea, de la infirmiere la doctori, cu totii sunt implicati si dau dovada de empatie si nu in ultimul rand arata ca sunt oameni.

As alege de nenumarate ori Regina Maria pentru a naste si pentru orice altceva, cu siguranta as alege din nou sa parcurg “drumul” sarcinii alaturi de acesti doi oameni minunati, Dr. Elisa Pop Began si  Dr. Kaiss Sammouh.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 21 Iulie, 2023

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Elisa Pop Began | Dr. Kaiss Sammouh | Regina Maria Baneasa

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook