Nastere Cezariana Regina Maria Cluj Iunie 2022 Dr. Adina Pop

Buna mamici si viitoare mamici!

Am născut pe data de 17.06.2022 la Regina Maria Cluj prin cezariana la cerere, un băiețel pe nume Raul. În tot acest parcurs, de la sarcina pana la nastere,  mi-a fost alături doamna Dr. Pop Adina, un medic cu un vibe și un profesionalism extraordinar.

Pe toata perioada sarcinii, am locuit la Paris, iar lunar sau la aproximativ 2 luni mergeam la controale in Cluj. Din fericire, am avut o sarcina extraordinar de ușoară și fără probleme, singura mea „frică”, fiind aceea să nu nasc natural în Franța sau pe drumul catre Romania….  Doamna doctor s-a asigurat insa ca nu se intampla acest lucru si mi-a confirmat ca totul este ok cu sarcina până în saptamana 36, moment de la care putea oricând să se întâmple nașterea, asa ca la recomandarea dumneaei am venit la Cluj, cu totul.

Am născut la 39 de săptămâni un băiețel sănătos in cadrul maternitatii Regina Maria Cluj, alaturi de doamna doctor. Nașterea a fost ok, doamna doctor anestezist m-a „chinuit” un pic, în rest totul a fost in regula. Recuperea a fost foarte ușoară, iar cusătura de la operatia de cezariana este foarte fină și atent făcută. Pot spune ca doamna  Dr. Pop Adina are mâini de aur.

Șederea în spital a fost ok, insa desi am achitat pentru camera single, am avut câteva probleme pentru ca nu o primeam, situatie care s-a rezolvat după câteva telefoane la cei de la administrație și contracte.

Doamnele au fost toate drăguțe, de la infirmiere, doamne de la curățenie, asistente, la medici și cea mai „pe sufletul meu”, asistenta de la anestezie, o fată tânără, drăguță, si empatică, pe care am rugat-o să mă țină de mână în timpul efectuării anesteziei.

Mâncarea a fost bună, camera curată, copilul schimbat tot timpul, si îmbrăcat drăguț. Va pot spune ca recuperarea mea a fost extrem de ușoară, iar în ziua externării am plecat direct cu bebe la terasă să bem o cafea cu gheață.

Experiența a fost exact așa cum am gândit ca va fi și bineînțeles, după cum am și zis la externare, fără ezitare la următoarea sarcină voi alege același medic și același spital.
Mulțumesc echipa Regina Maria Cluj si mulțumesc doamna Dr. Adina Pop!

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 22 Noiembrie, 2023

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Cluj-Napoca | Dr. Adina Pop | Regina Maria Cluj

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook