Nastere Cezariana Regina Maria Cluj Iunie 2022 Dr.Pop Oana Carmen

Buna ziua,
Am ales-o pe doamna Dr. Pop Oana Carmen in functie de nota pe care o avea la momentul alegerii. Am si cautat-o pe internet si am gasit o relatare despre dansa, de la o mamica care a nascut cu ea la un alt spital si care era foarte multumita de dansa.

Trebuie sa spun ca doamna doctor e o femeie dintr-o bucata, care iti va spune ce gandeste, fara menajari si ocolisuri. Am tinut legatura cu dansa pe tot parcursul sarcinii si-i scriam pe email pentru orice problema. Mi-a dat si numarul dansei de telefon, dar era doar pentru urgente.

Pentru mamicile care vor sa stie, m-a intrebat cum doresc sa nasc si i-am spus ca mi-as dori sa nasc natural. Mi-a zis ca s-a gandit la mine si ca-mi recomanda cezariana pentru ca crede ca nu o sa am destula putere sa imping datorita unei problemei pe care o am (problema pe care nu doresc sa o dezvalui).M-a programat la cezariana pe 6.06.2022 la ora 11 dimineata si am intrat in operatie la 15, datorita unei urgente care aparuse intre timp si despre care am fost anuntata chiar de catre doamna doctor.

Pe tot parcursul sederii in spital tot personalul a fost de nota 10. De la doctora care m-a vizitat aproape in fiecare zi cat am stat acolo (chiar si colega de salon a fost foarte impresionata de dansa pentru modul in care s-a implicat si felul in care s-a asigurat ca totul e bine si ca ma simt bine), la infirmiere care m-au spalat de sange si mi-au schimbat absorbantele, apoi m-au ajutat sa ma ridic, la asistente care au venit de fiecare data cand le-am chemat, una din ele a fost o draguta si chiar mi-a impletit parul, etc. Neonatoloaga si consultanta in alaptare au fost si dansele la inaltime. Consultanta in alaptare cred ca a stat cu noi peste 1 ora si ne-a explicat si raspuns la toate intrebarile pe care le-am avut.

Daca ar fi sa nasc iar, tot Regina Maria as alege.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 27 Ianuarie, 2023

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Cluj-Napoca | Dr. Oana Carmen Pop | Regina Maria Cluj

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
bebe nou

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook