Nastere Cezariana Spitalul Regina Maria Baneasa Martie 2022 Dr. Cristea Carmen

29 Martie 2022 – operația de cezariană era programată la ora 9.30, deci am ajuns la Spitalul Regina Maria Baneasa pe la 6.30. Inca mai erau restrictii datorita Covid deci sotul nu a putut trece de receptie.

Totul a fost pe repede inainte, am facut internarea, am urcat intr-o rezerva provizorie pentru a ma schimba si a mi se monta branula. Ulterior am semnat multe acte, a venit doamna doctor și mi-a explicat ce urmeaza sa se intample.  In sala de operatii am intrat ca gaina la taiat, imi era foarte frica de anestezie. Insa mi s-a explicat fiecare pas de catre doctorul anestezist si am simtit foarte putin anestezia.

Anesteziata si putin ametita asteptam sa se intample ceva pe masa de operatie,  iar la 10.01 l-am auzit pentru prima data pe micutul Aris. Am apucat sa il vad cateva secunde, apoi a mers la curatat si a revenit pentru sedinta foto pentru tati 😁 Imediat dupa am adormit pana la terminarea procedurii (bun somn inainte de intalnirea cu fiu’miu).

Am mers in postoperator si a inceput recuperarea. Dureri au fost insa nu le-am considerat insuportabile. Multi ma speriasera inainte de interventie ca va fi foarte greu. Nu e chiar asa. La 2-3h a venit si bebe pentru prima data si am facut cunostinta mai bine 🥰

Doamna Dr. Carmen Cristea – jos palaria. Foarte grijulie, in fiecare zi post operator a venit sa vada cum sunt (chiar si din timpul liber), si m-a consultat mereu chiar daca anterior facuse acelasi lucru si medicul de garda.

Partea mai putin placuta o las la final. Personalul de pe sectia de neonatologie lasa foarte mult de dorit. Tinand cont ca unele din noi suntem mame pentru prima data, putina empatie din partea lor nu ar strica.

Un alt minus este consultantul in alaptare. Personal cred ca ar trebui sa vorbească cu fiecare mamica in parte. In cazul meu, am fost cazata in rezerva dubla si a fost sedinta comuna pentru 2 persoane – foarte impersonal. By the way, bebe e hranit artificial din prima zi, nu am reusit sa alaptez deloc.

Per ansamblu am stat 3 nopti internata, atat eu cat si bebe suntem foarte bine, sanatoși. O recomand pe doamna Dr. Cristea, insa daca as putea sa aleg alt spital, as face-o. Desi e spital privat, serviciile lasa de dorit pentru prețurile pe care le percep.

Paula

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 9 August, 2022

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Carmen Cristea | Regina Maria Baneasa

Articole Similare

Experienta Neutra
Experienta Neutra - aceasta poveste relateaza o experienta in general neutra despre Nașterea prin Cezariană.
bebe

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook