Nastere Cezariana Sfantul Pantelimon Bucuresti Februarie 2022 Dr. Haradja Horatiu

Acum de curand am adus pe lume o fetita micuta micuta.

Din cauza ca nu voia sa vina pe lume la termen, am decis împreuna cu domnul Dr. Haradja Horatiu sa facem cezariana si am ajuns la spitalul Sfantul Pantelimon cu o zi înainte sa facem testul covid, iar apoi a doua zi cezariana.Testul mi-a ieșit negativ pana seara, iar a doua zi pe la ora 12 am intrat in operatie. Totul a decurs bine in operatie, însă.. asistentele și infirmierele lasă de dorit.

Înainte de operatie te abordează o asistenta sa-ți ceara acordul pentru poze.. însă mai întâi se prezintă și insista pe faptul ca “ eu sunt asistenta care va face poze” ca sa le dai ceva.. am dat, însă ce credeți?… o alta asistenta mi-a făcut poza cu bebelușul.

Operatia a decurs super bine, nu a durut însă simți cam tot ce face acolo, ca un disconfort, după 10 minute de operatie mi-am auzit bebelușul plâng, vai Doamne ce minune! Cel mai frumos glas❤️..

După operatie, la fel.. doamnele asistente și infirmiere au dat-o in bara.. Vine o anumită infirmiera la mine de vreo 55-60 de ani ca sa-mi dea apa.. deși aveam insista cu apa. După ce mi-a cumpărat zice “sa-mi cinstesti colegele”, am rămas uimita de tupeu și de nesimțire. Efectiv abia ajunsesem la terapie intensiva cu sacul de nisip pe burta plină de dureri și deja a întrecut orice măsura. M-am enervat și nu am mai băgat-o in seama.

Durerea a venit după efectul anesteziei când ne-a spus asistentele sa ne mutam pe dreapta stanga. Atunci am simțit ca leșin de durere, însă nu m-am lăsat pana nu am reușit. Apoi, a doua zi am reusit pentru bebelușul meu micuț sa ma ridic singura in fund. Aceeași infirmiera tupeista vine sa ma ajute insa n-am lăsat-o.

A venit un domn brancardier sa ma ducă in scaun pe salon, am ajuns in salon si m-am ridicat in picioare, de aici recuperarea a fost rapida de cum mi-am văzut bebelușul.. acesta a fost punctul culminant. Când am ajuns la ea, mi-a topit inima si am simțit cum trece orice durere, nimic nu mai conta decât ea!! Mi-au adus-o in salon imediat a doua zi dupa cezariana, deși era greu cu ridicatul din pat, am reușit de fiecare data când trebuia sa ma ridic la ea si mi-a dat putere.

Domnul Dr. Haradja Horatiu a fost un om super bun si tare cumsecade, nota 10 pentru dumnealui si pentru mâna pe care o are. In rest, toată lumea pe șpagă. Am fost foarte dezamagita de restul personalului.

Curățenia este ok, bebe s-a iritat jos din cauza ca nu-i schimba pampersul si a trebuit sa-i dau eu cu crema si sa o “vindec”.

Per total, doar pentru medic se merita spitalul. In rest.. n-am cuvinte.

Rebeca

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 4 Martie, 2022

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Horatiu Haradja | Spitalul Sfantul Pantelimon Bucuresti

Articole Similare

Experienta Negativa
Experienta Neplacuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general neplacuta despre Nașterea prin Cezariană.
nastere

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook