Nastere Cezariana Spitalul Sfantul Pantelimon Bucuresti Noiembrie 2020 Dr. Banacu Mihail

Experienta mea la Spitalul Pantelimon a fost una plăcută fata de ce am citit la alte mămici. Am ales sa nasc  prin cezariana în ultimul moment.

In timpul consultațiilor pe durata sarcinii, i-am spus domnului Dr.Bănacu Mihail  că eu nu nasc cu alt doctor în afara de el, așa că în ultima luna ma chema săptămânal pentru control,  sa vedem daca exista vreo șansă să nasc.

Până când am ajuns în săptămâna 39 și mi-a spus ca există posibilitatea să mă interneze, iar eu am venit cu bagaj cu tot, am făcut și testul COVID, tot ce  vroiam  era doar sa nasc. După controlul din saptamana 39,  mi-a zis ca de obicei că nu sunt inca de născut, tare mă enerva când zicea asta, insa  îmi poate induce nașterea daca vreau. Aveam la dispozitie doua varinate,  ori sa mai  aștept, ori cezariana. Am ales cezariana deși îmi doream sa nasc natural, dar ceva îmi spunea sa optez pentru cezariana.

M-am internat și într-o ora am si  născut. Operația a durat 20  de minute, anestezia nu am simțit când mi s-a făcut. În terapie am stat cam 6 ore după care am fost dusa pe salon la etajul 3.

A doua zi m-am ridicat în picioare pentru a merge la alăptare. Am fost internata 2 zile si  jumătate, deja în ziua internării coboram scările și le urcam singura. Domnul doctor mi-a spus ca am fost ca la hotel, am venit, am născut și am plecat.

Ce pot spune despre personal, am fost o norocoasă am avut parte de cel mai bun personal, de la infirmiere, asistente, doamnele de la neonatologie.

Spitalul a fost curat din bagaj nu am folosit mare lucru.Cu multe dintre ele m-am întors acasa  nefolosite.

Am născut o fetita cu o greutate de  3,260 kg și 50 cm, fata a fost îngrijită super bine, mereu o găseam schimbata, curata, înfășata .Si eu la fel, am fost tratata frumos, fara a baga ceva în buzunar, iar de domnul doctor numai spun… Dumnezeu lucrează prin el.

Chiar  si soția dansului care lucrează acolo a venit sa ma verifice când el nu a putut. Nu spun ca totul a fost floare la ureche, am avut și momente când mi-a fost greu, cel mai greu când m-am ridicat sa mă pună în scaun sa ma duca în salon, atunci am crezut ca mi se rupte tot corpul.

Un sfat pentru  mămicile ce vor naște prin cezariana, nu mișcati capul până nu trece anestezia. Oricum atmosfera a fost minunata și mi-a rămas o amintire frumoasa pe viață. La anul,  în luna mai voi repeta experienta, pentru ca se va  naște bebe 2 ❤️!

Catalina

 

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 25 Octombrie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Mihail Banacu | Spitalul Sfantul Pantelimon Bucuresti

Articole Similare

nastere

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook