Nastere Cezariana Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie „Dr. I.A. Sbarcea” Brasov Octombrie 2022 Dr. Gologan Radu

Experiența unei noi sarcini, pe care mi-am dorit-o mult a venit la 1 an și 5 luni de la prima naștere.

Am avut o sarcina normala, cu grețuri și stări de voma zilnic pana pe la 3 luni iar la sfârșit, arsuri, la fel, s-a intamplat si la prima sarcina. Având deja o operație de cezariana. stiam ca și acum la fel voi naște, asa ca am fost programată pentru data de 27 Octombrie 2022.  Am ajuns la Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie „Dr. I.A. Sbarcea” Brasov, am făcut fisa de internare, am primit halatul și camasa din spital și am fost dusa într-un salon, unde am așteptat.

După dușul cu betadina am fost vizitată de asistente si pregătită de operație, am fost prima mamica care a nascut prin operatie de cezariana pe ziua respectiva. Stiam deja ce ma așteaptă, tremur necontrolat, frig și emotii, dar așteptam cu nerăbdare momentul sa îmi cunosc a doua mea minune. Și a venit, la 8:10 min s-a născut micuțul meu. Domnul Dr. Gologan Radu este un adevarat profesionist și un medic bun, mereu m-a îndrumat și explicat situația in care ne aflam. Am stat la ATI pana a doua zi, ulterior am fost transferata într-un salon pana a fost gata și rezerva.

Condițiile sunt foarte bune la Maternitatea Brasov. Stiam asta de la prima naștere, si am fost mult mai relaxata acum și linistita, stiam deja ce am de făcut, nu ma mai panicam la orice mișcare și scâncet ci ma bucurăm de el. Îmi aduc aminte totul ca și cum a fost ieri, sunt cele mai frumoase amintiri și ii mulțumesc lui Dumnezeu ca mi-a permis sa trăiesc aceste clipe, sa dau viața unor minuni și sa ma bucur acum de ei, e cel mai bun lucru ce l-am trăit.

Nu as fi mers la privat, nu sunt persoana care sa cheltuie bani pe ceva ce se poate face și fara, mai ales ca spitalul de stat din  Brasov este renovat,  are camere curate, personal profesionist, si mâncare buna. Dacă ar fi sa mai nasc, tot aici as face acest lucru.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 25 Martie, 2024

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Brasov | Dr. Radu Gologan | Maternitatea Brasov

Articole Similare

Experienta Neutra
Experienta Neutra - aceasta poveste relateaza o experienta in general neutra despre Nașterea prin Cezariană.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook