Nastere Cezariana Spitalul de Obstetrica și Ginecologie Dr. I.A Sbarcea Brasov Februarie 2020 Dr. Arvătescu Cristian

Bună ziua.

Povestea mea începe cam așa, aveam 26 de ani și eram însărcinata in 37 săptămâni cu un băiețel. A fost o sarcină făra probleme, m-am simtit foarte bine, am lucrat pana in luna Ianuarie, iar in 21 Februarie am născut.

Pe data de 20 Februarie aveam programat control la domnul Dr. Arvătescu Cristian, care în urma consultului și a dat seama că ceva nu este ok și a decis că cel mai bine este să mă internez pentru a sta sub supraveghere. Asa am și facut, in seara de 20 Februarie m-am internat, desi nu imi era rău absolut deloc, si nu aveam simptome de niciun fel.

În acea noapte bebe a mișcat ca niciodata, parcă era la maraton, iar eu am stat foarte mult la TNS atunci.  A doua zi dimineața, pe 21 februarie, domnul Dr. Arvătescu a venit la vizita, apoi a urmat consultul in urma căruia a spus “Cezariană de urgență” și efectiv a fugit către sala de operație unde și anunțase deja telefonic. Normal că eu atunci am început să plâng și să tremur pentru ca știam clar că se intâmplă ceva cu bebelușul meu.

Am ajuns în sala de operație foarte repede, acolo deja totul era pregătit, toată echipa era acolo, inclusiv domnul doctor care mi-a spus ca o sa fie bine, doar ca bebe trebuie scos cât se poate de repede pentru ca era o decolare de placentă.  Așa a și fost, toata lumea s-a mișcat exemplar, o asistenta, blondă, foarte frumoasă (nu stiu numele) toată operația a stat la capul meu și mi-a șters lacrimile. Totul a decurs foarte repede și  bine si am născut un băiețel sănătos  cu o greutate de 3050 gr si 49 cm.

Așa că mulțumesc lui Dumnezeu, echipei și mai ales domnului Dr. Arvătescu Cristian pentru că povestea noastră a fost una cu un final fericit și astăzi ne bucurăm de minunea noastră. Despre maternitate, la fel, am cuvinte doar de lauda, totul fost extraordinar.
Mulțumesc azi si pentru totdeauna.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 13 Decembrie, 2023

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Brasov | Dr. Cristian Arvatescu | Maternitatea Brasov

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
nastere baiat

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook