Nastere Cezariana Spitalul Judetean Slatina Noiembrie 2021 Dr.Ilea Niculina

Bună ziua! Numele meu este Ana-Maria, am 35 de ani și anul acesta a fost cel mai minunat an din viața mea.

În luna martie am rămas gravidă, a fost cea mai frumoasă perioadă, atât pentru mine cât și pentru soțul meu, deoarece ne doream enorm să devenim părinți și sarcina a decurs perfect, fără greață sau alte stări de rău, doar arsuri și insomnii.

Am fost la petreceri până în luna a noua și nu doar că am fost, am dansat, si am facut treabă fără să simt vreun disconfort. Stresul cel mai mare a fost alegerea unui doctor care sa imi urmărească sarcina si cu care bineînțeles să nasc. Eu având domiciliul in București, a trebuit la începerea pandemiei sa ne mutam provizoriu în Olt.

Cu ajutorul unei prietene, m-am hotărât să nasc la Slatina și nu regret niciodată alegerea făcută. Am întâlnit un inger de doctor, doamna Dr.Ilea Niculina, care m-a convins să iau decizia aceasta.

Pe 23 noiembrie am devenit mamă pentru prima dată, mamă de fetita, cel mai frumos și unic sentiment!!! Fetiță ne doream amândoi. Sarcina a decurs perfect, ea era foarte bine, puteam să nasc natural, însă m-am decis să optez pentru cezariana, datorită unei afecțiuni care putea sa se agraveze dacă nășteam natural.

În dimineața de 23.11 m-am prezentat la internări, aveam emoții, mai ales că nu s-a permis soțului să intre la mine. M-au înregistrat, m-au dus la garderobă să mă schimb și apoi am ajuns intr-un salon unde îmi monitorizau tensiunea și fătul.

Am avut contracții ceea ce era bine, la 09.19 mi-am facut o poză și la 10.19 am născut. Nu am simțit absolut nimic, decât masca de oxigen care ma enerva și pe care am dat-o jos:)).

A fost dureros câteva zile, dar suportabil, mai mult mă dureau injectiile pe care le faceam în mână și șold. Personalul a fost ok, spitalul, surprinzător de curat. În concluzie, nu regret o clipă alegerea făcută! Pupici.

Raissa

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 20 Decembrie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Niculina Ilea | Slatina | Spitalul Judetean de Urgenta Slatina

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook