Nastere prin operatie cezariana la 8 luni, la Maternitatea Spitalului de Urgenta Slatina cu Dr. Eremia Ion

Poveste despre nasterea fiicei mele Andreea care acum are 1 an si 4 luni a fost destul de DIFICILA SI PLINA DE EVENIMENTE NEPLACUTE. Toata perioada sarcinii am petrecut-o m-ai mult in spital deoarece a fost o SARCINA CU RISC! In urma cu 5 ani am mai pierdut o sarcina la 5 luni si mi-a fost foarte frica sa nu o pierd si pe aceasta.

Toata perioada sarcinii cu Andreea am petrecut-o la Spitalul DE URGENTA din Slatina si Domnul Doctor Eremia Ion m-a supravegheat in tot acest timp pentru care am sa-i fiu vesnic recunoscatoare! Am nascut la 9 luni prin cezariana ,fetita a avut Apgar 8 ceea ce m-a ingrijorat! Au bagat-o la Terapie Intensiva , nu respira bine! Am mai stat 3 saptamani in spital apoi am vazut ca starea se inrautatea si am plecat cu ambulanta la Bucuresti,unde mi s-a pus un diagnostic care m-a cutremurat:DUBLU ARC AORTIC!!!!

In ROMANIA sansele erau minime asa ca asistati de medic am mers in ITALIA si a fost operata EXTRA-CARDIAC! ACUM MULTUMIM TUTUROR SUNTEM FOARTE BINE, avem 12 kg, 84 cm, si suntem pline de energie! DUMNEZEU NE-A AJUTAT IN TOT ACEST TIMP ! EU IMI PIERDUSEM ORICE SPERANTA, ERAM LA PRAGUL DEPRESIEI ,dar usile au inceput sa ni se deschida una cate una si am ajuns cu bine la capatul tunelului unde era o raza de LUMINA! Va doresc multa sanatate si toate cele bune!

ACEASTA ESTE POVESTEA NASTERII FETITEI MELE ANDREEA! (Mihaela, Slatina)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 26 Mai, 2011

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Ion Eremia | Slatina | Spitalul Judetean de Urgenta Slatina

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul Drobeta Turnu Severin, cu Dr. Neagu Aurel

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook