Nastere Cezariana Spitalul Moinesti Noiembrie 2021 Dr. Svetlana Rotaru

In luna Martie am aflat vestea cea buna, ca o sa fiu mama pentru a doua ora.

La inceput, am avut mici probleme in sarcina, cu un hematom, asa ca am fost trimisa la spitalul din Iasi. Apoi sarcina a decurs bine, si ajunsa la 22 de saptamani la morfologie, doctorul mi-a spus ca nu vede ca am grasime pe burta. Luna de luna am fost monitorizata la cabinetul particular.

Ajungem in luna noiembrie, asa ca am sunat sa ma programez pentru analize si ce mai trebuie. Pe 8 noiembrie ma vede doamna Dr. Rotaru, in graba recolteaza analize și ne mai vedem  apoi pe 12 noiembrie, și ultima oara pe 19 cand imi prescrie un medicament.

Dupa 3 zile ajung noaptea la spitalul din Moinesti, cu apa rupta și bebelusul mort. Ma tine pana la ora 12 si apoi  ma baga la cezariana. Imi plangeam bebelusul si vine doamna doctor si imi spune sa plang sa ma racoresc, ca plang si cand ii vad pe ei.

M-au mutat intr-un salon si apoi au venit doar la tratament, noroc  ca am avut o colega care ma ajuta sa ma ridic din pat. Caut raspunsuri și o intreb pe doamna doctor ce s-a intamplat, doar nu am avut probleme in sarcina, raspunsul…. lasa ca faci altul dupa 2 ani….

In anul 2013 cu prima sarcina mi s-a recomandat sa fac avort si am un copil sanatos.  Am prins zilele spitalului, forfata mare lenjerie nu alba, albastra. Plicul și atunci l-am dat, si acuma se da, si nu cred ca o sa dispara.

Povestea de la Piatra Neamt despre spitalul Moinesti si ce s-a intamplat este adevarata. Trebuia sa nasc un bebelus cu o greutate de 3660 și 53 cm. Nu doresc la nimeni sa aiba parte de asa ceva si caut raspunsuri si acum. Au fost cazuri cu bebelusi care s-au nascut la 33 saptamani sau la 35 si traiesc, numai al meu nu avea plamanii dezvoltati. Am avut incredere si nu am mai consultat si un alt medic…..

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 30 Martie, 2023

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Svetlana Rotaru | Maternitatea Moinesti | Piatra Neamt

Articole Similare

Experienta Negativa
Experienta Neplacuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general neplacuta despre Nașterea prin Cezariană.
bebeluseala

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook