Nastere Cezariana Wellborn Militari Decembrie 2023 Dr. Velicu Octavia

Am aflat de maternitatea Wellborn in cadrul targului Baby Boom, cand eram deja hotarata sa nasc la Armonia, in Constanta. Mihaela Brìndas m-a convins sa merg totusi sa vad maternitatea si m-am razgandit, am optat pentru Wellborn, cu doamna Dr. Velicu Octavia, care a fost fix pe sufletul meu, dulce, profesionista, empatica, dar ferma in acelasi timp❤️!

Mi-am dorit sa nasc natural, insa din pacate nu am reusit, dupa un travaliu de cateva ore, nu aveam dilatatie deloc, cu toate ca mi-au dat calciu, iar durerile erau deja groaznice. Asa ca am optat pentru cezariana, care pentru mine era Bau Bau, insa acum, dupa o saptamana, consider ca a fost cel mai bine. O zi mi-a fost mai greu, insa m-am refacut foarte repede. Am luat bebelina in brate de cand am ajuns acasa, la 2 zile dupa nastere.

Frecvent venea cineva la mine sa verifice cum sunt, daca am nevoie de ceva, cu toate ca aveam un telefon de la ei cu care puteam sa sun oricand daca voiam ceva. Asistenta sefa, Dana, a fost langa noi pe tot parcursul ca o prietena buna, dar o buna profesionista ❤️

Imi pare rau ca nu stiu numele tuturor, dar absolut toata lumea: infirmiere, asistente, asistentele de la neonatologie, doctorii, cu totii s-au comportat ireprosabil si eu nu sunt chiar usor de multumit😅 Clinica Wellborn este de tip boutique, cocheta, foarte curata si daca ai noroc ca mine, platesti rezerva dubla si stai singura😅 Nu sunt genul care da review-uri, dar de data asta am simtit nevoia sa povestesc, si sa stie toata lumea de aceasta maternitate.

Costurile au fost fix cum am discutat, adica 1000 euro pachetul de nastere de baza, cazarea fiind de 2 nopti, cu 2 locuri in camera. In plus am platit cerceii, screening-urile pe care noi le-am cerut, testele covid si cele de gripa, adica 1370 lei in plus.
Daca facem si al doilea copil stiu clar ce clinica aleg ❤️😁

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 13 Decembrie, 2023

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Octavia Velicu | Wellborn Militari

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook