Nastere Cezariana Wellborn Militari Septembrie 2023 Dr. Octavia Velicu

Hello­čśü

Miercuri pe 27 septembrie am mers la control la doamna Dr. Octavia Velicu,  cu sarcina de 37s5z, am ramas internata si am intrat in cezariana. Voiam sa o mai tinem in burtica pe bebelina pana la macar 38s3z dar nu a mai vrut asa ca la ora 18:04 a venit pe lume in maternitatea Wellborn Militari.

Inainte de intrarea in operatie am stat intr-un salon cu monitorul in permanenta pe burta, sa ne asiguram ca bebe e bine, tensiunea si saturatia imi erau luate constant, pe branula mi s-au dat vitamine. Am facut dusul clasic cu buretele cu betadina, m-am imbracat in camasa pentru sala de operatii si am intrat.

In sala, era doamna doctor si al doilea medic (Dr. Irina Matei), asistente si medicul anestezist Dr. Nancu. Eram terifiata de anestezie, la prima nastere a fost groaznica, s-a incercat de 5-6 ori pana s-a gasit locul potrivit. Aici insa, din prima a si gasit locul domnul doctor.
In timpul operatiei nu am simtit nimic, decat ca eram miscata si usor apasata, medicul anestezist ma intreba in continuu cum ma simt, a fost toata operatia la capul meu si a vorbit cu mine ceea ce mi-a dat o stare de siguranta si liniste. Mi s-a facut rau, aveam o stare de greata pentru ca bausem multaa apa inainte de operatie, dar medicul imediat a bagat in perfuzie antivomitive si mi-am revenit. Bebelusa mi-a fost aratata imediat, am pupat-o si apoi au luat-o la neonatologie. Dupa operatie am fost dusa direct in salon, unde mi-a fost adusa si fetita pe care am pus-o la san. Ulterior am sunat, iar cineva de la neonatologie a venit si a luat bebelina ca eu sa ma pot odihni.

Calmante am primit la cerere, asistentele veneau sa ma verifice periodic, cand sunam imediat venea cineva. Mancarea super buna, conditii excelente, ce mi-a placut a fost ca noaptea si nici dimineata la 4-5 nu da nimeni buzna peste tine in salon cu mopul in mana, astfel incat sa te trezeasca (asta am patit la prima nastere, dar tot la un spital privat­čśů). Am fost ajutata sa ma ridic, sa merg, sa merg la baie.

Pentru noi, a fost alegerea potrivita aceasta maternitate­čÖé O experienta a nasterii minunata, de care din pacate nu am avut parte si la prima nastere.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 4 Octombrie, 2023

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Irina Matei | Dr. Nancu | Dr. Octavia Velicu | Wellborn Militari

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook