Nastere la Maternitatea Polizu, cu domnul doctor Pechi Florin Laurentiu

Polizu are blocul operator plin de nozocomiale, mamicile care vor sa nasca prin cezariana sa nu riste. Doctorii iti dau un raspuns de te lasa rece „Zi merci ca te-ai ales doar cu un stafilococ!” de care nu mai scapi asa usor, sau „Daca faci infectie este din cauza igienei de acasa!” sau iti mai spun „Stai linistita este normal sa iti curga puroi de la operatie pentru ca ai facut reactie la firul de la plaga” in conditiile in care pe partea stanga a plagii aveam necroza iar pe partea dreapta pana pe labiul drept in organism.

Te trimite acasa cu un pumn de comprese sterile si o reteta si iti recomanda sa dai un sms peste 2 zile sa spui cum te simti si daca este, ne vedem peste cateva zile sa facem o incizie mica sa dreneze, dar sms nu mai apuci sa dai ca daca stai asa dai in septicemie.

2 ore m-au salvat de la moarte, acum ma lupt sa scap de stafilococul pe care l-am capatat din blocul operator, asta se intampla la Polizu pe 23 decembrie 2016 … Asta este in tara noastra, putem muri cu zile din cauza ca nu isi sterilizeaza bocul operator si instrumentele cu ce trebuie si lipsa de interes a doctorului cu renume din Polizu …

In ce am scris eu este vorba si despre doctorul cu care am nascut eu, un doctor cautat la Polizu, plus inca doi doctori la fel de renumiti cu care au nascut prietenele mele acum cateva zile, care au si ele aceleasi probleme ca si mine. Doctorul cu care am nascut eu se numeste doctor Pechi Florin Laurentiu, pentru ceilalti doi doctori nu pot sa dau eu numele …

(Geanina, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 1 Februarie, 2017

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Florin Pechi | Maternitatea Polizu

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Pantelimon din Bucuresti, cu domnul doctor Dimitriu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook