Nastere naturala la Maternitatea Polizu din Bucuresti cu doctor Pechi Laurentiu

La varsta de 37 ani am hotarat sa aduc pe lume un sufletel. Drumul a fost anevoios, probleme la tot pasul, dar Dumnezeu mi-a pus in fata numai oameni care au avut mereu o vorba buna, oameni care au avut grija de mine.

Am ajuns la domnul doctor Pechi cand intrasem in a 30 a saptamana deoarece doctora la care am tot mers sa imi urmareasca sarcina m-a anuntat ca daca vreau sa nasc cu ea sa fac bine sa strang bani ca nastem la MedLife. Adica da-te peste cap si fa rost de 100 milioane (bani vechi). Noroc ca eram pe un scaun ca altfel cadeam din picioare. A trebuit sa beau un pahar cu apa sa-mi revin.

Am intrebat totusi ce fac in situatia in care nu am bani si nonsalant mi-a replicat ca nu stie si ca va vorbi ea cu cineva, un coleg. Cu alte cuvinte, putin ii pasa de soarta mea si a copilului meu, daca nu-i ieseau ei banii de ce sa se agite. Atunci norocul mi-a suras cand printr-o cunostinta am ajuns la doctor Pechi.

In viata mea am tot fost pe la medici avand probleme dupa un accident, dar va dau cuvantul de onoare este al doilea doctor pe care il stimez cu adevarat. Primul s-a stins din viata, profesorul Panoza, si acum cand ma gandesc la dansul imi dau la lacrimile. Doctor Pechi a fost painea lui Dumnezeu cu mine. M-a acceptat ca pacienta si am nascut cu dansul o frumusete de fata.

Il recomand cu cea mai mare caldura! Conteaza ca doctorul sa fie profi, dar daca nu este uman, aproape de sufletul pacientului, degeaba atata carte cat stie.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 28 Februarie, 2015

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Laurentiu Pechi | Maternitatea Polizu

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Polizu din Bucuresti cu doctor Pechi Laurentiu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook