Nastere prin cezariana la Maternitatea Buftea cu Dr. Masawi Tarig

Bună mămici!

Am născut în luna iunie 2021 la maternitatea Buftea! Dimineața m-am prezentat la camera de gardă cu dureri se burtă! Aveam 39 de săptămâni și 3 zile! Am fost verificată de dilatație, dar era zero. S-a decis totuși internarea și mi-a fost recoltat testul Covid! În 15 minute a venit rezultatul și am fost internata! Am fost ținută în camera de travaliu și monitorizată!

Toata lumea se comporta foarte frumos! La ora 17, mi s-au rupt membranele, am fost monitorizată de atunci și mi s-a verificat dilatația, mai des. Nu m-am dilatat, iar la ora 22.00, mi s-a făcut cezariana! Toți au fost foarte amabili și m-au făcut să mă simt confortabil!

Anestezia nu a durut deloc, iar operația a fost făcută de doi medici chirurgi! Doamna doctor anestezist m-a monitorizat continuu! Au fost recoltate și celule stem, corect și suficiente! Am nascut o fetiță de 3240 g. A stat puțin cu mine, iar apoi a fost luată pentru teste! A primit nota 10!

După ce am fost dusă în salon, am fost curățată de cheagurile de sânge, a fost dureros, dar util pentru ca nu prea am mai avut sângerări! Mi s-au pus mereu calmante, am fost ajutată să mă dau josMater și schimbată de o doamna infirmier! Copilul mi-a fost adus repede în salon! Era luată mereu pentru teste și baiță! De asemenea am primit și cadouri cu multe lucruri utile pentru un nou nascut!

Copilul l-am declarat direct în spital, nu a mai fost nevoie sa mergem la primărie! Operația s-a vindecat foarte bine! În spital am stat 4 zile, unde deși aveam dureri, am avut parte de îngrijire, atât eu, cât și copilul! Absolut tot personalul a fost amabil și ne acorda atenție! Recomand nașterea la această maternitate!

Andreea

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 28 Iulie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Masawi Tarig | Maternitatea Buftea

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Medlife Memorial Hospital, cu doctor Gheorghe Gica

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook