Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Medlife Grivita din Bucuresti, cu doctor Stanciu

Povestea a inceput pe 1 Martie 2014, cand am aflat ca sunt insarcinata in 5 saptamani. Au urmat primele poze de la ecograf, primele sunete amplificate ale batailor inimii, primele miscari ale copilului, primele sentimente (monitorizarea sarcinii a avut loc la acelasi spital la care am si nascut: Medlife).

Procedura nasterii a inceput la ora stabilita, medicul anestezist era foarte glumet, avand rolul de a destinde putin atmosfera banuiesc, operatia a decurs fara probleme. Doctorii si asistentele s-au purtat ireprosabil, atitudinea celor care au avut grija de mine pe perioada spitalizarii fiind cu mult peste asteptarile mele (eram mereu spalata si ingrijita, mi se aducea mancarea la timp, mereu cineva imi verifica perfuzia si starea generala, copilul imi era adus la orice ora il ceream in camera).

Inainte de plecare am fost instruita printr-o baita demonstrative a copilului, iar medicul neonatolog mi-a dat indicatii legate de alimentarea, somnul, ingrijirea nou-nascutului. Am fost uimita de faptul ca mi-au dat numarul de telefon de la sectia de Neonatologie, unde puteam sa sun in prima luna de viata a copilului de cate ori intampinam o problema pe care nu stiam cum s-o rezolv (si am folosit acest numar de 2-3 ori „multumita” crizelor de colici).

Totusi, pentru ca nu se putea sa fie chiar perfecta experienta, as avea de mentionat 2 minusuri: primul tine de greutatea bebelusului preconizata de ecograf (mi-au spus ca va avea in jur de 4.5 kg, dar a avut doar 3,3 kg), iar celalalt tine de conditiile de „cazare” in spital (in camera unde am stat intra frig pe la geam, iar patul meu era asezat fix sub geam; norocul meu a fost ca celalalt pat era liber si m-am putut muta).

Bebelusul s-a nascut Vineri, intr-o zi ploioasa, au urmat 2 zile cu ninsoare (prima din acel an), apoi un soare puternic in ziua cand am iesit din spital. A fost un weekend uimitor atat din punct de vedere al trairilor, cat si din punct de vedere meteorologic 🙂

(Diana, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 29 Septembrie, 2015

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Sorin Stanciu | Medlife Grivita

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Medlife Grivita din Bucuresti, cu doctor Stanciu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook