Nastere prin cezariana la Maternitatea Regina Maria cu doctor Silviu Butuc

Am nascut pe 22 Iunie la Maternitatea Regina Maria prin cezariana cu doctorul Silviu Butuc, pe care il recomand cu caldura caci este un profesionist.

Din momentul in care am ajuns acolo si pana la momentul operatiei totul s-a intamplat foarte repede. Operatia a decurs foarte bine si am nascut un baietel de 3.150 kg de nota 10.

Dupa operatie am fost dusa la reanimare. Daca operatia a fost un succes si nu am nimic ce sa-i reprosez doctorului, conditiile din Regina Maria m-au dezamagit. Eram la a doua nastere de cezariana asa ca voi compara cu prima nastere.

Daca la prima cezariana apasam pe butonul rosu o asistenta sarea sa-mi transforme dorinta in realitate acum daca apasam butonul rosu eram rugata sa astept, sa astept si iar sa astept. Personalul era supra aglomerat si nu faceau fata cererilor pacientilor.

Nu stiu de ce managementul spitalului a acceptat atat de multe nasteri daca stiau ca nu au personalul necesar. Am fost dusa intr-o rezerva dubla desi platisem single. In camera nu mergea aerul conditionat, la baie nu mergea apa rece.

Bebelusul iti era adus greu, trebuia sa insisti foarte mult sa vina sa ti-l aduca. Am avut consultant in alaptare care a venit sa ma invete sa alaptez fara bebe care era la vizita medicala.

Trebuia sa revin cu bebelusul la consult neonatologic in 2 saptamani dar nu era nimeni disponibil pentru consult. Si lista nemultumirilor ar putea continua.

Am optat pentru privat si nu pentru stat din cauza infectiilor din spitale si pentru a ma asigura ca voi avea atentia necesara.

(Daniela, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 16 Septembrie, 2016

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Silviu Butuc | Regina Maria Baneasa

Articole Similare

Experienta Negativa
Experienta Neplacuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general neplacuta despre Nașterea prin Cezariană.
Nasteri naturale la Maternitatea din Bacau cu doctor Zoican Gabriela

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook