Nastere prin cezariana la Spitalul Cantacuzino din Bucuresti cu doamna doctor Dima Anne Marie

Va marturisesc ca in iunie 2011 am devenit mamica, postura de fericire si magie maxima prin care poate trece o femeie…imi ador sotul si copilul, le multumesc pentru tot ce fac pentru mine, pentru intelegere si suportul moral in momentele delicate, pentru liniste , tandrete, joaca si confort..

Asadar am dorit sa nasc natural, niciun sacrificiu/durere nu m-ar fi dat inapoi dar 2 motive au fost cat se poate de serioase si rationale..medical ori in aceasta situatie ratiunea trebuie sa primeze, si anume:

1. Datorita faptului ca Matei era destul de marisor (3,8 kg) si mai si era cu cordonul ombilical infasurat in jurul gatutului medicul a optat pt cezariana..

2. Uterul incepuse sa se fisureze si doamna doctor iar nu a dorit sa riste oprindu-ma in spital..si pentru acest lucru ii multumesc si o voi respecta/aprecia mereu…

Am stat intr-o rezerva cu 2 paturi foarte curata, personal amabil..poate doar pregatirea asistentelor de la neonatologie ar necesita retusuri evidente..rezultatul?

Matei-Stefan, un superbebe de 3,8 kg sanatos, lacom de mancacios si..galagios…care acum, la 2 ani si 7 luni ne umple sufletul de bucurie, de magie, de vioiciune, cu ghidusiile lui, cu energia pura, cu intrebarile lui sufocant de dulci, vesele si de curioase la care-i raspundem cu rabdare si iubire…

(Iulia, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 11 Februarie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Dima Anne Marie | Maternitatea Cantacuzino

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Giurgiu, cu doctor Stamate

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook