Nastere naturala la Maternitatea Cantacuzino din Bucuresti, cu doamna doctor Dima Anne Marie

Suntem fericitii parinti ai unei fetite minunate, care a venit pe lume acum 1 an si 2 luni la Maternitatea D. Cantacuzino din Bucuresti. Doamna dr. Dima Anne Marie ne-a asistat pe toata perioada sarcinii si la nasterea naturala.

Fetita s-ar fi grabit sa vina la 36 de saptamani, intrucat era maricica, colul era subtire si eu am stat foarte mult in picioare pana prin luna a 7 a, asadar am stat internata 1 saptamana.

Cum ne-a dat drumul, a doua seara mi s-a rupt apa pe la 1 noaptea. Pe la 3 eram la spital si la 8:30 am nascut natural, fara epidurala. Am nascut destul de repede si usor si am fost relaxata stiind ca ma asista doamna doctor Dima.

Aveam incredere in dansa intrucat am vazut ca este meticuloasa si perfectionista in meseria dansei. Totul a decurs bine si acum ne pregatim pentru a doua tura 🙂

Singurul lucru care m-a suparat dupa aceea, referitor la maternitate este ca aveam putine rezerve in care sa poti sta cu bebe in camera si, fiind ocupate, eu nu am beneficiat de acest avantaj in cele 5 zile de internare (am nascut joi dimineata si in ultimele 2 zile din saptamana nu se fac externari).

Asadar, laptele mi-a venit gramada, fetita era imbuibata cu biberon pana sa vin eu si dormea bustean, si uite asa m-am chinuit aproape 2 luni acasa cu lactatia si cu fetita care nu mai vroia san, ci biberon (pentru ca era foarte mancacioasa, nu mai avea rabdare sa traga la san) Doamne ajuta ca la turele urmatoare sa nu mai patesc la fel!

(Lavinia, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 29 Iulie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Dima Anne Marie | Maternitatea Cantacuzino

Articole Similare

Nasteri naturale la Maternitatea Spitalului judetean Ilfov, cu Dr. Costeschi Nicoleta

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook