Nastere prin cezariana la Spitalul Damme in Germania cu Dr. Ihnen

Am nascut prin cezariană  pe  24.05.2021, acum 2 luni, in Germania,  la Spitalul  Damme . Vreau sa spun ca a fost cea mai frumoasa experienta pe care am întalnit-o!!

Totul a inceput in ziua in care am fost internata, medicul, Dr. Ihnen  m-a chemat cu o zi inainte de a imi face operatia! Am ajuns la spital foarte fericita si emotionata, m-am instalat in salonul meu si m-am pus in pat sa adorm putin!

Dupa vreo 10 minute m-am trezit uda pe rochie si patul era ud…mi se rupsese apa! Am fugit repede la asistenta si ea  m-a  trimis jos la ginecologie.  Eram deja dilatata si m-au intrebat cum vreau sa nasc,  eu am cerut direct cezariana de frica nasterii naturale! L-am sunat pe al meu sa vina, m-au bagat de urgenta in operatie…a fost mai naspa ca am simtit cand m-au taiat pentru ca mancasem si anestezia nu si-a facut bine treaba,  dar asta este,  a trebuit sa rezist pentru bebelina!!

Despre recuperare , a fost una usoara si imediat m am recuperat! As mai trece inca o data prin aceasta experienta ca a fost una frumoasa😇

Vreau sa spun ca nu exista grad de comparatie intre spitalele de aici si cele de la noi!! Aici a fost totul impecabil, curatenia era la ea acasa!! Personalul a fost unul de milioane, asistente care veneau mereu la mine, stateau cu mine sa nu cumva sa ma plictisesc, imi luau bebelusa pentru a ma putea odihni ! De mancare primeam ce voiam ,imi faceam eu un meniu si aia imi aduceau plus desert.

Am primit moaşă din spital care m-a ajutat sa-i fac baie la fetită, apoi a mai venit inca 2 saptamani la mine acasa pentru a-mi arata cum sa ma descurc cu bebe! Am 20 de ani si nu aveam destula experienta cu cea mica! Totul s-a terminat cu bine, cu ajutorul lui Dumnezeu si al personalului de aici!

Eliana

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 27 Iulie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Ihnen | Germania | Spitalul  Damme

Articole Similare

Nastere naturala, la Maternitatea Panait Sarbu (Giulesti), cu domnul doctor Tarek, in timpul pandemiei

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook