Nastere prin cezariana la Spitalul din Tulcea

Buna ziua,

Incep a va povesti experienta mea deviitoare mamica si ulterior mamica full time. Am aflta ca sunt insarcinata in februarie 2011 intr-o zi banala.

Bucuria a fost mare deoarece ne doream un copil insa bucuria s-a diminuat in lunile urmatoare cand am aflat ca am placenta previa centrala si eram nevoita sa stau numai in pat pentru a preveni o hemoragie care ne punea viata in pericol.

Cele 37 de saptamani au parut ani…dar pe data de 29 oct 2011 s-a decis medicul sa imi faca o cezariana mai timpurie decat anticipasem. In acea zi am avut hemoragie mare si se temeau pentru viata noastra asa ca Razvan a sosit mult mai repede.

Nasterea a fost efectuata la Spitalul din Tulcea, insa copilul s-a nascut cu o malformatie congenitala numita laringomalacie si a plecat cu sotul meu chiar a doua zi la Bucuresti. Dupa o luna a revenit acasa desi problemele inca existau ..dar acum ma bucur de puiul meu in fiecare zi si ii multumesc lui Dumnezeu ca este sanatos,.

(Veronica, Tulcea)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 29 Iunie, 2011

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea | Tulcea

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana cu Dr. Badea Iulian, Spitalul Universitar Bucuresti

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook