Nastere prin cezariana la Spitalul Filantropia din Bucuresti cu Dr. Nicolae Gica

Buna ziua!

De când am nascut mă gândesc să scriu pe acest grup minunat. Povestea mea este una frumoasa.

Pe perioada sarcinii, am fost in evidenta domnului doctor Nicolae Gica,  căruia nu am ce sa ii reproșez. In ultimele trei săptămâni de sarcină, bebe nu mai lua în greutate și din acest motiv domnul doctor a hotărât să facem cezariana,  adică la 37 de saptamani  și 3 zile . In data de 5 ianuarie 2021,  dimineața,  m-am internat în spitalul Filantropia  Bucuresti, iar seara la 18 :13 a venit pe lume  Andrei Bogdan.

Operatia s-a desfasurat  foarte repede  si fara dureri. Dimineata am fost mutată în salon și mi-a fost  adus și bebe. Doamna doctor Grecu neonatolog,  a fost  foarte de treabă și drăguță, insa  pe perioada spitalizarii am nimerit și niște asistente mai puțin drăguțe. La acest spital este incurajata alaptarea , si chiar daca m-am chinuit pana cand a supt bebe, am reusit sa ne descurcam pana la urma  cu ajutorul unor protectii de silicon , pe care le folosim si astazi. Oricum toată experiența a fost una frumoasa. Acum suntem  bine și avem 6 luni.

Avand in vedere restrictiile COVID, din perioada aceea, am stat singura intr-un salon cu doua paturi , doar că am avut baia comuna cu inca o mămică. Nu se primeau vizite, asa ca pachetele  se lasau  la poarta dimineață și după amiază ajungeau la noi pe salon. Mancarea arata bine,  era de la o firma de catering,  dar eu sunt foarte ciudată la mâncare așa că am mâncat ce îmi făcea mama. Masca trebuia purtata când veneau asistentele și medici în salon.

Claudia

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 29 Iulie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Georgeta Grecu | Dr. Nicolae Gica | Spitalul Filantropia Bucuresti

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Polizu din Bucuresti, cu domnul doctor Branescu Nicusor

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook