Nastere prin cezariana la Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria cu Dr. Milea Elena

Povestea mea despre nastere a  fost  o zi de neuitat !

Pe data de 26 noiembrie 2020 la ora 09-00 m-a dus soțul la  Spitalul Județean de Urgență Alexandria pentru ca eram programată pentru cezariana! Acolo jos,  la urgență mi-au făcut control si mi-au zis ca trebuie  să fiu operată de urgență! Am urcat  la sala de operație, unde  mi-au  facut tot ce este necesar, începând cu clisma. Apoi  am asteptat si  nu mai aveam răbdare.

In  plus aveam  frică de operație si  auzeam din camerele alăturate cum  o grămadă de mamici  care nasteau natural  țipau. M-a luat si mai tare frica. In sfârșit a venit si ora mea, si  la 17:20 m-au  băgat în sala de operație si mi-au  facut anestezia in coloana. Anestezistul a fost  de minune, nu am simtit nimic si  de la brâu în jos eram amorțita, apoi  au început să mă taie si la urma mi-am auzit băiețelul plângând.  La ora 18:05 s-a  nascut perfect sănătos, la 3.380kg si 51 de centimetri!

Ce pot spune despre  medici, si doamna doctor Milea Elena, este ca au fost foarte minunați. Operatia a decurs foarte bine,  m-au dus in salon si a doua zi pe la  ora 16:00 m-am ridicat in picioare ca sa pot ajunge la băiat sa il alaptez.  Din pacate nu aveam puterea de a merge, simteam o durere foarte groaznica, ca si cum  invatam sa merg din nou. Au venit niște asistente cumsecade  cu caruțul, m-au pus in el si m-au dus sa imi vad baiatul si sa il tin in brațe !La urma m-am pus si  eu pe picioare si ma duceam singura ușurel la băiat sa il alaptez din 3 in 3 ore.

După 48 de ore l-au  băgat pe  băiatul meu la foto terapie pentru ca facuse  icter si  o bacterie in sânge,  dar dupa 5 zile i-a trecut si era perfect sanatos. Tin minte ca m-au mai tinut inca 2 zile ca sa fie ei siguri sa este perfect si foarte bine băiatul! Despre doctori pot spune ca au fost niste oameni de minune care a avut grija de mine,  și-au facut treaba cum trebuie nu mi-ai cerut absolut nimic, nefiind vorba de bani  in nici o discuție  si nu le-am dat absolut nimic!Asta a fost povestea mea ma bucur ca totul a decurs bine ca suntem sănătoși in rest cu Dumnezeu înainte ❤❤❤

Liliana

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 27 Iulie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Alexandria | Dr. Milea Elena | Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Sanador cu doamna doctor Mirela Grigoras

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook