Nastere naturala la Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria cu Dr. Milea Elena

Experienta mea nu a fost cea mai frumoasa.. Trebuia sa nasc cu doamna doctor Milea Elena, insa dansa a fost în concediu..

Am născut pe data de 25.11.2020,  la 40+2 prin naștere indusa. Vineri m-am internat și abia luni am fost pusa la perfuzie pentru inducere. De vineri seara și pana luni nu am fost băgată în seama de absolut nimeni în afara de un doctor, Dr. Calarașu, care mi-a făcut doar un control sâmbăta dimineața, dar nu mi-a spus dacă e bine bebe sau nu. Pe lângă asta,  este un om cu o mana foarte grea, nu are răbdare și este agresiv , ma refer la control în sine când spun „agresiv”, am și icnit fără sa vreau iar asistenta de lângă noi mi-a intrebat  foarte sec „ce ai draga de faci asa?”. Vineri seara, doamna doctor Radu a decis sa ma interneze pentru  ca aveam colul intredeschis.

Luni dimineață, a revenit în tura, iar la ora 10:00  mi-a pus prima perfuzie pentru  inducere. Nici un rezultat. Marți dimineață m-a luat sa ma ducă la salonul pentru  travaliu și m-a pus din nou la perfuzie pentru inducere, am stat de la 10:00 pana la 13.00, abia atunci am intrat în travaliu.

Totul a durat 5 ore, la 17:55 mi-am văzut pentru prima data fetita, s-a născut o cu  greutate de 3.480 g și 51 de cm. Partea proasta și care îmi lasă un gust amar este ca, am născut cu o asistenta.. Doamna doctor a trebuit sa plece.. A trimis doctorul care era pe tura, iar el nu a făcut altceva decât sa se uite la mine și la asistenta, în timp ce asistenta ma încuraja și îmi spunea când sa împing și când nu. Dacă citești asta, sa știi ca îți mulțumesc din suflet și nu o sa te uit niciodată, m ai încurajat și încercai sa ma faci sa rad când eu eram în durerile acelea crunte. Când am născut mi-a făcut și o epiziotomie.. doar ca nu m-a cusut bine.

Când am fost la controlul de 6 săptămâni la doamna  doctor Milea, mi-a  spus ca aveam o infecție de toata frumusețea… am tratat-o între timp.

Ce vreau eu sa va spun din experienta mea pe scurt… Majoritatea așteaptă șpagă. Asistenta, infirmiere, doctorii… 95% dintre ei asta așteaptă, altfel se comporta cu tine îngrozitor, nici o privire nu îți arunca. Dupa ce am născut și am fost dusa în salonul pentru  mama și copil, noaptea am avut niște dureri îngrozitoare și am sângerat asa de rău încât am făcut patul numai sange. Abia ma țineam pe picioare și am plecat pe holuri ca să găsesc pe cineva sa-mi dea o lenjerie de pat ca să o schimb, nu era problema ca o schimbam eu! La ora 2 dimineata,  nimeni, absolut nimeni nu era pe holurile de la sectia de Ginecologie! Puteai sa mori și sa-ți dai sufletul , ca nimeni nu te vedea! Iar doamna doctor Milea… nici sa ma întrebe cum a fost nașterea, nu a interesat-o..

Aveți grija cu cine nasteti..

Alexandra T.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 31 Iulie, 2021

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Alexandria | Dr. Iurie Calarasu | Dr. Milea Elena | Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria

Articole Similare

Experienta Negativa
Experienta Neplacuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general neplacuta despre Nașterea Naturală.
Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Universitar Bucuresti, cu doamna doctor Roxana Bohiltea

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook