Nastere prin operatie cezariana, la Maternitatea din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Alba, cu domnul doctor Ovidiu Lazar

Am decis sa va scriu si eu despre nasterea celei de a treia fetite, Sara. Primele doua nasteri naturale au fost ok, usor de suportat travaliul. La a treia sarcina, insa, a fost nevoie de cezariana, din cauza unei hernii ombilicale crescute foarte mult in timpul sarcinii. Am facut multe analize, ecografe in fiecare luna, toate aratau ca fata e bine.

Nasterea a fost programata pe 19 noiembrie 2018, cand eram deja in saptamana 39 de sarcina. Am nascut la Maternitatea din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Alba, cu domnul doctor Ovidiu Lazar, medicul care mi-a supravegheat sarcina.

Operatia a decurs bine, fetita s-a nascut cu Apgar 10, cantarind 3800 grame si 52 de cm. La terapie intensiva mi-a fost foarte rau, am crezut ca o sa mor in cele sase ore ulterioare operatiei.

Personalul a fost foarte ok, de la infirmiere, asistente, medicul care ne-a vizitat in fiecare zi, conditii foarte bune, in salon am stat doar cu inca o mamica si fetita ei.

La 4 zile de la operatie ne-am externat, mult mai bine fata de prima zi. Au trecut sapte luni de atunci si acum ma simt de parca nici nu am fost operata. Pe aceasta cale vreau sa multumesc personalului medical care a avut grija atat de noi cat si de bebei, sa fie bine.

(Geanina, Alba)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 11 Iulie, 2019

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Alba Iulia | Dr. Ovidiu Lazar | Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Sibiu, cu doamna doctor Conacioni Ilonco

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook